• Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    TRZYMAJCIE SIE. WIARA CZYNI CUDA.
    PS. Czy ktos z naganiaczy w koncu przyzna sie do bledu. Nie oczekuje przeprosin.
  • Re: Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    błędem okazało sie stworzenie Fraktala przez cudowną matkę naturę
  • Re: Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~thjonn [83.21.222.*]
    czasy,gdy drukowanie akcji po taniości dla swoich było przez rynek piętnowane poszły w przeszłość,to teraz na NC standard,dlatego wczoraj zakupiłem skromny pakiecik,ta spółka ma przed sobą najlepszy czas,pozdro,również dla fraktala,każdy ma prawo powiedzieć co myśli,takie jast prawo forum.
  • Re: Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~Fraktal [147.252.214.*]
    Dzieki za dobre slowo. Ale dlaczego nie poszedles za moja rada? Zamroziles kase na dosc dlugo 2-3 lata. Nie martw sie odkupie od Ciebie te akcje, ale troche taniej 30-40 gr
  • Re: Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~inwestors [62.44.135.*]
    fucktal, wlasnie teraz zarobilem, tyle ile ty przez cale swoje zycie w pracy na etat !!!!!!!!!! dam ci rade pakuj sie za 1.25 jeszcze i ty zarobisz !!!!!!!!!!!!! jesli nie to dalej modł sie nad mb partners i tennisie!!!!!!!
  • Re: Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~thjonn [83.21.216.*]
    Odkupisz,ale nie moje,nie ode mnie i nie po 40 groszy.
  • Re: Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    Moja diagnoza. Sposob leczenia. Sprzedac REMEDIS i kupic dobra spolke. Mam ich pare w swoim portfelu. REMEDIS dal mi dobrze zarobic, ale to nie jest moj slonik.

Pułapka zaangażowania

Pułapka zaangażowania jest niewątpliwie związana z emocjami. O małym porcelanowym słoniku, który pan Piotr posiada od 15 lat, mówi się że ma "wartość sentymentalną". Obiektywna ocena danego przedmiotu może wskazywać na znikomą wartość ekonomiczną - poszarzały, przybrudzony, z oderwaną trąbą - ciężko mówić o jakimkolwiek walorze estetycznym, a tym bardziej użytkowym, jednak dla pana Piotra to coś więcej niż mała figurka. Podobnie jest z posiadaczami akcji.

Kiedy długoterminowy inwestor ma je w portfelu przez kilka lat, ciężko mu się z nimi rozstać. Czuje niechęć do ich pozbycia się, bo boi się negatywnych emocji związanych z ich sprzedażą- zdążył się do nich przyzwyczaić. Przez kilka lat, sprawdzał, jak kształtuje się ich cena, z niecierpliwością czekał na najnowsze sprawozdania finansowe spółki, przeglądał najnowsze analizy analityków finansowych. Po tak długim czasie i przywiązaniu do akcji danej spółki ciężko mu podjąć decyzję o sprzedaży, kierując się racjonalnymi przesłankami (gorsze wyniki finansowe, zastój na danym rynku). Inwestor ignoruje te złe informacje i jest bardziej skłonny kupić akcje danej firmy aniżeli się ich pozbywa
  • NAGANIACZ FRAKTAL Autor: ~TOM [82.28.222.*]
    WITAM leszczy

Mysle ze ci co sprzedali dobrze zrobili bo szybciej bedzie mozna sie wzbic na wyzyny. Przedstawiam wam prawdziwe oblicze Fraktala, ktory tak dba o nasze pienadze.
    Ponizej zamieszczono cytat naszego guru od spadkow

Cos mi sie wydaje, ze ten pociag o nazwie AIRMARKET stoi w miejscu lub nawet jedzie ogromnym pedem w przeciwna strone w dol. Moja prognoza sprawdziala sie. Wzrost pod wyrzucanie akcji. KLASYKA.Poczytajcie o fraktalach zanim dacie sie ubrac.Ja tylko dbam o wasze pieniadze.Jak bedzie sygnal kupna dam wam znac.Teraz jak jeszcze macie to sprzedajcie z mniejsza strata bo duzo stracicie.

Fraktal chyba dam ci prowizje od zakupionych tanich akcji.
    Pozdr TOM
  • Re: NAGANIACZ FRAKTAL Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    Baranie sprawdz IP zanim zaczniesz pisac te bzdury. Ktos sie podszywa. Nie przszlo Ci to do glowy. Szczerze mowiac ma Was juz dosc. TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI. ZAL MI WAS.
  • Re: NAGANIACZ FRAKTAL Autor: ~tom [82.28.222.*]
    Nie zycze sobie abys mnie obrazal.
    To byl ostatni komentarz do twoich wypocin.
    Bez odbioru
    Tom
  • Re: NAGANIACZ FRAKTAL Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.213.*]
    teorie fraglesa ha ha
  • Re: Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~romex [62.44.135.*]
    Dnia 2011-01-29 o godz. 15:02 ~Fraktal napisał(a):
    > Moja diagnoza. Sposob leczenia. Sprzedac REMEDIS i kupic
    > dobra spolke. Mam ich pare w swoim portfelu. REMEDIS dal mi
    > dobrze zarobic, ale to nie jest moj slonik.

Pułapka
    > zaangażowania

Pułapka zaangażowania jest niewątpliwie
    > związana z emocjami. O małym porcelanowym słoniku, który
    > pan Piotr posiada od 15 lat, mówi się że ma
    > "wartość sentymentalną". Obiektywna ocena
    > danego przedmiotu może wskazywać na znikomą wartość
    > ekonomiczną - poszarzały, przybrudzony, z oderwaną trąbą -
    > ciężko mówić o jakimkolwiek walorze estetycznym, a tym
    > bardziej użytkowym, jednak dla pana Piotra to coś więcej
    > niż mała figurka. Podobnie jest z posiadaczami akcji.
    > Kiedy długoterminowy inwestor ma je w portfelu przez kilka
    > lat, ciężko mu się z nimi rozstać. Czuje niechęć do ich
    > pozbycia się, bo boi się negatywnych emocji związanych z
    > ich sprzedażą- zdążył się do nich przyzwyczaić. Przez kilka
    > lat, sprawdzał, jak kształtuje się ich cena, z
    > niecierpliwością czekał na najnowsze sprawozdania finansowe
    > spółki, przeglądał najnowsze analizy analityków
    > finansowych. Po tak długim czasie i przywiązaniu do akcji
    > danej spółki ciężko mu podjąć decyzję o sprzedaży, kierując
    > się racjonalnymi przesłankami (gorsze wyniki finansowe,
    > zastój na danym rynku). Inwestor ignoruje te złe informacje
    > i jest bardziej skłonny kupić akcje danej firmy aniżeli się
    > ich pozbywa

fucktal , ALE TY SIE NIE ZNASZ, tylko recytujesz czyjesz wiersze!!!! prawdziwe perły to tenis i mb partners - ALE TYLKO WEDŁUG CIEBIE !!!!!!!!!!!!
  • Re: Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~posejdon [83.26.206.*]
    Dnia 2011-01-28 o godz. 00:24 ~Fraktal napisał(a):
    > TRZYMAJCIE SIE. WIARA CZYNI CUDA.
    PS. Czy ktos z
    > naganiaczy w koncu przyzna sie do bledu. Nie oczekuje
    > przeprosin.

Kolego Fraktal odezwij się.Jak tam twoja teoria,czy czas już kupować?A ładnie tak samemu się nachapać tanio a innym nic nie powiesz?
  • Re: Tragedia, a bedzie jeszcze gorzej. Fraktale nie klamia. Autor: ~OTO PYTANIE [46.112.28.*]
    CZY KTOS W OGÓLE MA ZAMIAR go PRZEPRASZAC?????
[x]
REMEDIS 0,00% 0,08 2023-08-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.