• ZNALEZIONE w sieci Autor: ~Korpo-szczurek [83.24.97.*]
    Drożeją pigmenty i dodatki

23.12.2010 15:19:00
    Wczoraj BASF podniósł ceny ze skutkiem natychmiastowym
    Począwszy od dnia ogłoszenia (22.12.2010.) lub w terminie określonym w umowach z klientami, BASF podnosi globalne ceny dodatków i pigmentów stosowanych w przetwórstwie tworzyw sztucznych o co najmniej 7-25%, zależnie od klasy produktu.

• Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~Korposzczurek [83.24.97.*]
    jw.
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~Korposzczurek [83.24.97.*]
    ponaziam
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~rdc [84.201.217.*]
    Co do tego ma permedia chyba obniży ceny.
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~Permediowiec [178.182.153.*]
    Przecież to proste - rentowność naszej perełki wzrośnie :)
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~swiezak27 [83.9.193.*]
    Cos sie moze ciekawego bedzie działo, to co wyrzucane ktoś sprytnie zbiera..pozatym pojawił sie" Abrys" który zapowiada jazde z pierwszym przystankiem przy 32,00, zobaczymy co z tego wyniknie?? Mimo wszystko uwazam ze do 30,00 w maju 2011 naturalnie urosniemy kto sie ze mną zgodzi????:))
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~Permediowiec [188.146.255.*]
    Nie wiem czy do 30 zeta, ale będzie rosła :)
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~swiezak27 [83.24.62.*]
    Łojezu co to sie dzieje "Rychu" trysną / teraz to kazdy wyrzuci PMD-ie zeby kupic Petrola spadamy na 14 czyzby???????
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~swiezak27 [83.24.62.*]
    Ale urabiaja ludzi na tym Petrolu to jest az nie do pomyslenia, chociaz Ci grajacy na krótko swoje zarobia a ja serdecznie pozdrawiam tego pana co tak konsekwentnie i systematycznie zbiera wszystko pojawiajace sie na S:)
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~Permediowiec [188.146.255.*]
    Ja przyjacielu kupiłem Petrościerwo jakiś miesiąc temu po 7 zyla. Odszczekam, jeśli i tam zarobię. Ale to Cassino Royale-UB, a Permedia jest bezpieczna.
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~swiezak27 [83.9.196.*]
    No faktycznie to wyglądało tak jakby jakis CLOWN mnie posłuchał i wyrzucił za 1mln. PMD ze strata wieksz lub mniejsza, do południa obroty były niziutkie nic nie zapowiadało takiego wysypu...bedzie pan CLOWN próbował łapać teraz Petrola :):) po to sprzedawał ponieważ na PETROLU zarobi setki % w kilka dni, nikomu zle nie zycze z wyjątkiem tego kulfona:) ja sie tylko zastanawiam skad sie biorą tacy z ogromna banką w portfelu skoro ich nie sieją??:))
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~inwestoragresywny [87.192.101.*]
    Co ty sie tak spinac clownie,sprzedaja permedie bo to smieci a nie akcje,teraz idzie w dol na 14:):):)kto kupil drozej to wtopil buahahahaha
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~swiezak27 [213.77.56.*]
    Cos ciezko u Ciebie z polszczyzna, jedynie mozna sie domyslac o co Ci chodzi? a skad Ci sie wzieło to 14??? agresywny półgłówku:))
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~inwestoragresywny [87.192.101.*]
    Polglowek to jestes ty bo siedzisz utopiony w w tym smieciu i wciskasz kity ze to jest taka dobra spolka i bedzie szla do gory.powodzenia kretaczu.dzieki takim jak ty normalni inwestorzy zarabiaja krocie a leszcze ktorzy ci wierza traca wszystko.
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~Permediowiec [188.146.32.*]
    Łał, pełen głęboki "szacun" dla super inwestora!
    Inni zarabiają bez przechwałek.
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~swiezak27 [79.185.241.*]
    Agresywny Ty zamiast odrabiać prace domową to sie bzdurami zajmujesz jak Cie ta spółka nie interesuje to nie marnuj czasu bo w zyciu tego gimnazjum nie skonczysz, moim zdaniem pieniedzy tez raczej nie masz ,a jezeli chodzi o mnie to jak mam w nia nie wierzyc skoro tyle tausena sztuk uzbierałem:):)
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~akc. [84.201.217.*]
    Kupuj dalej byle do 1 marca.
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~swiezak27 [83.28.52.*]
    juz mam max. a czemu sugerujesz ze do 1Marca?? domyslam sie ze jak inni przewidujesz słabe wyniki, ale to juz tak na giełdzie wygląda ze wiekszosc nie ma racji bedziecie sie zabijac kupujac po 40-60zł i wtedy wypisywac tutaj setki postów ze 100zł to juz tylko formalnosc wtedy tacy jak ja beda zbierać obfite żniwo:) ostatni będa pierwszymi..pzdr
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~akc. [84.201.217.*]
    Dziecinada.
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~Permediowiec [178.182.54.*]
    Rok temu to samo bredziłeś. Gdy zainteresowani sprawdzą jaki był kurs rok temu, wyjdzie prawdziwa głębia Twoich wywodów.
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~dladd [94.42.88.*]
    pigmenty wzrost
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~Marcin55 [87.192.101.*]
    Ale wy tu glupoty piszecie.jak czytam mam waloru ze srednia 19 to smiech mnie ogarnia.
    Przestancie pisac glupoty.
    Teraz dzida,juz niedlugo.kupowac bo tanio.....co to jest.dziecinada.wtopil troche i nagania naiwniakow.albo Gabrys sie pojawil bedzie dzida.a leci kurs w dol.brednie takie ze glowa mala.To nie jest inwestowanie.spekulacja i to beznadziejna.
    kurs pojdzie w gore ale na pewno ne teraz.Slaby zarzad wiec nie ma perspektyw wiekszych.Tyle gotowki maja i nic nie inwestuja.
    Mimo wszystko pozdrawiam zaangazowanych w Permedie.
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~elpidia [83.238.59.*]
    Marcin55 też jesteś dobry naganiacz ostatnio pisałeś jako Inwestor agresywny tam też naganiałeś na spadki.Ja jednak uważam że Permedia pójdzie w górę.Pozdrawiam
  • Re: ZNALEZIONE w sieci Autor: ~swiezak27 [83.28.54.*]
    Marcin55 ma za słabą gadke na to zeby naganiać dzieci na lody pod warzywniakiem, co dopiero mówiąc o ludziach z mniejszym badz większym kapitałem czytajacych jego nie logiczne bzdury zprzeczając w jednym poscie samemu sobie, szkoda czasu i uwagi
[x]
PERMEDIA -15,34% 8,00 2013-12-12 11:00:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.