• Srednie zostały przebite Autor: ~ryszard [87.116.212.*]
    To bardzo pozytywny sygnał , teraz czekam na wzrosty .
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~ryszard [87.116.212.*]
    Dlaczego MAŁA teraz milczysz , chciałem Cie zapytać czy dalej myślisz że AT jest niepotrzebna .
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~mała [109.207.48.*]
    AT bardzo rzadko sprawdza się na NC, większości to czysta spekulacja.
    Muszę Cię zmartwić ale nie masz racji , mając porzednią spółke w 100% się sprawdzała . Na tej tez tak będzie , mówiłem o wzrostach i były . Teraz troche się cofnie i nastąpią dalsze wzrosty . Obrotami się nie przejmuj na szczycie będą aż za duze .
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~MAŁA [109.207.48.*]
    Jak jest jak mówisz-to za ile sesji nastapi ten prawdziwy przelom na tej spółce w kursie????

Mamy już luty za pare dni....
    Odpowiem Ci tak , nie będe sie wypowiadał co do kazdego dnia . Wiem jedno na tej spólce będzie mozna jeszcze duzo zarobić . Zobaczymy wyniki za 2010r , jak będa dobre , a na takie liczę to będzie super .Optymista bede do połowy marca , potem nastapią duże spadki .
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~88888888 [46.112.195.*]
    Widzę ze fachowcy się wypowiadają. Kreski mówią że pierwsze opory dopiero przy 2,49 zł.
    Małe ff to można poszaleć. Wiara czyni cuda :)
  • korekta PLANOWANA . Autor: ~ryszard [87.116.212.*]
    Myślałem że więcej spadnie , coraz lepiej to wygląda . Za 2 -3 sesje znowu zaczna się duze wzrosty .
  • Re: korekta PLANOWANA . Autor: ~MAŁA [109.207.48.*]
    Po dwóch dniach wzrostu 12 i 8% to i tak się papier trzyma,ale nie chcą kupować i tak jak widać, może Ryszardzie i masz racje, kto wie......
  • Re: korekta PLANOWANA . Autor: ~MAŁA [109.207.48.*]
    A publikacja raportu za IV kwartal dopiero 14.02 wiec chyba sie jeszcze podusimy, co Ryszardzie
  • Re: korekta PLANOWANA . Autor: ~ryszard [87.116.212.*]
    Ja jestem mysliwym , i już dzisiaj dokupuje mając swiadomosć ze troszeczkę się cofnie . Nie chcę sie wychylać jaka mam na mysli cene docelową bo byś mi nie uwierzyła . Dlatego 10gr straty to jest pestka . Pierwsze akcje kupiłem po 2.02 , a nastepne już na samym dołku i dzisiaj kupuje po 1.7zł bo mam swiadomosć ile bedzie kosztował . Na Szar-e wyciagnołem 180% , i teraz myslę odnieś również sukces przed dużą korektą .
  • Re: korekta PLANOWANA . Autor: ~mala [109.207.48.*]
    Z czasem się okaże czy masz Kolego rację.

P.S Uśredniłam kurs,więc zobaczymy co przyniesie nastepny tydzień.
    Marzy mi się dzisiaj kurs 1.77zł , to jest na paraboliku i na wstędze bolin. , a najlepiej jakby to wszystko przebił .
  • Re: korekta PLANOWANA . Autor: ~mała [109.207.48.*]
    I tak się stało-całkiem jak na życzenie:)
    A martwiłaś się o obroty , dla mnie najlepiej zeby one nie wzrastały za duzo . Mnie to przypomina jak kurs powoli rośnie kombajn w kopalni , jak mieli bez przeszkód .
    Sypali tez przez chwile z ukrytego jak można było zauważyć,ale czy to zapowiedz dobrego? Okaże sie juz w nastepnym tygodniu, może Inni także przyłącza się do Naszej Spółki???
    A co do ceny docelowej-to mnie się marzy kurs "okragły z brzuszkami"
    Bo widzą to co ja , kurs jest teraz na lekkim oporze ,
    Oby nie spadł na 1.62zł
    Dzis nie spadł, ale nie wiadomo czy jeszcze nie spadnie np w pon.
  • Re: korekta PLANOWANA . Autor: ~sznuri [89.228.240.*]
    Nie ma takiej opcji, ktoś zakupił 100 kilo po 1,90.
  • Re: korekta PLANOWANA . Autor: ~Simon [79.162.139.*]
    Niestety jest mocna bariera, z którą AT nie wygra, tj. 2,6 zł i kilka mln akcji.
    w zwiazku z krótkim czasem notowań swoje analizy opieram na wykresach godzinnych . Myslę ze korekta o której piszę wystapi na poczatku tygodnia , aby ochłodziły się wskazniki . Po niej spodziewam się dalszych wzrostów . Mam wrazenie ze kurs buduje formacje spodka , gdybym miał racje to czekałby go wzrost w okolice szczytu ,poczym musiałaby nastapic dosyć płydka ale ciagnaca sie w czasie korekta tzw.platforma po której miałby nastapić wzrost o całą wysokość formacji tj. 1.2 zł w sumie minimalny zasieg musiałby oscylować w granicach 3.7zł . Czy jest to możliwe , ufam że tak , ale musi pozwolić na to atmosfera na szerokim rynku .
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~Adi1 [79.191.223.*]
    A na "szerokim rynku" w piątek zaczeła się korekta...... oby tylko
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~ryszard [87.116.211.*]
    Wazny dla wig-u 20 będzie poniedziałek czy wypadnie z trójkata .
    Pierwsze godziny notowań na Directes powinny być spadkowe . Jutro równiez spodziewam się zwiekszonych obrotów , które moim zdaniem powinny być zapowiedzia dalszych wzrostów .
    Drogi Ryszardzie- w tym tygodniu chyba przebijemy 2 zł,troche się pomieli i na następny tydzień może 3 z przodu????????
    Mała Ty naprawde jesteś wielką optymistką , ja w odróżnieniu do Ciebie bardziej chłodno widzę to wszystko . Oczywiscie jestem optymista , ale rożnimy sie czasem osiągnięcia tego kursu . Nie mniej jednak DIRECTES to dobra inwestycja , pokazuje to nawet dzisiaj przy spadających rynku .
    Wiara czyni cuda:) aczkolwiek-każdy mylić sie może....
    Kupujesz coś dzisiaj , czy jesteś już na full .
    Jestem już zapakowana, trzeba Innym dać szanse zakupu tej Perełki
    Muszę przyznać że siła jest inponujaca .
    Spodziewam sie że wig 20 będzie teraz stał w miejscu , ale pod koniec sesji uwazam ze zacznie wzrastac , ciekawi mnie zachowanie wówczas DIRECTES-a .
    Super przebiega korekta , pod koniec sesji wyjazd do góry .
    Rysiu-co nic nie piszesz? Czyzbyś sprzedał juz papier????
    Nie pisałem bo coś było z ta stroną . Wczoraj dokładnie przewidziałem ruch wig-u 20 na oniec sesji , osobiscie uważam ze jest już po korekcie . Nasza fima będzie się kisiła jeszcze trochę i wyrwie do góry .
    Tego się obawiałem , jestem dobrej mysli i uwazam że juz za niedlugo kurs będzie wzrastal .
    W ostatnim czasie zainteresowanie papierem wzrosło,szkoda tylko ,ze na spadkach a nie na wzrostach. Ja także mam nadz Ryszardzie,że nastapią wzrosty, może i nowe poziomy będziemy testować, jak na razie gnusnijejemy.

Pozdrawiam posiadaczy papieru:)
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~reni [91.94.217.*]
    gra na rynku n/c to gra na psychologie na doswitczenie . ana;iza tchniczna tu ma zastpsowanie ale tylko w przypadku kilku spolek , reszta spolek to tylko podana jest manipulacji i nic wiecej . po prostu sa ludzie ktorych celem jest sprzedasz akcji korzystna , ale nie calkiem sie z tym spiesza przec co tworza rozne trendy wrostowe
    ale cel jst jeden wypchnac akcjie kupione po 1 groszu lub 10 groszy
    z zyskiem 1000% i zrobic duze piniadze z niczego tylko z tego ze maja takie smieci nazwane akcjiami , ktore zostaly przez nich wytworzone ,
    i takie jest cel na wiekszosci s[olkach z tego rynku ńć jedni czekaja na jeleniu dlugo
    a inni sie spierza i tworza wrazenie trendu wrostowego , w ktorym beda mogli spokojnie swoje smieci wypchnac
    i sztuka gry na tej szulerni polega na tym aby ich psychologie dzilania poznac
    i wesc w tym momecie kiedy oni niemaja szans na sprzedasz tego co nazywaja akcjiami czyli tych smieci
    czasami im sie to udaje , ale czasaminie bo o jeleni coraz trudniej a duza jest konkurecjia w prodkukowaniu smieci , no bo to latwa kasa i kazdy prezesik
    chcialbym szybciutko swoje smieci wypchnac i zrobic kase
    bo to jest cel .glowny
    i do tego zostal stworzony taki rynek nazywany rynkiem n/c
    ty jest wolna amerykanka , to zanczy wiekszosc firm tutaj to tak naprawde fikcjia
    one sa tak . a;e celem podstawowym to jest sprzedasz swojm smieci
    bo z tego jest naprawde kasa duza i szybka
    a nie tam jakies zyski firm
    ale sa tez firmy i dobre no jest moze takich 20 co mozna powiedziec ze to sa firmy dobre . reszta to smieci tylko do produkowania akcji
    czyli tworzenia wizji a po te wizjie lapania jeleni na akcjie
    ktore jaks trzeba sprzedac ,aby zrobic na nich kase
    dlatego gdzie nie spojrzec to sie widzi debiut i zaraz spadek
    no jesli sie ma akcjie po 1 groszu czy po 10 groszy to kazda cena co daje przebicie
    300% jest dobra . wiec natychmiast po debiucie sa wywalane jesli sie uda oczywiscie
    ito jest ten wasz rynek n/c bezprawie szulernia zlodziejstwo oszustwa na porzadku dzienym , manipulacjie i inne sprawy .
    po co przestepcy maja napadac na banki po co tutaj maja swoj plac zabaw ,
    a to wszytko nazywa sie rynek haha rynek
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~reni [91.94.217.*]
    a wiec ryszard twoja spekulacjia zaklada . ze
    ci co maja te akcjie kupowane po1.30 beda chcieli spowodowac wrost duzy aby te akcjie wypchnac
    to logiczne bo inaczej niema jak sie tego pozbyc , oni zakladaja ze jak spowoduja wrost
    to wtedy beda sie przylaczac inni a oni beda im sprzedawac
    na tym polega ich rozumowanie , ale ale
    czasami mozna sie pomylic i ty ryszardzie sie pomylisz i oni tez sie pomyla
    bo powodujac wrost nie koniecznie znajda nabywcow na te swoje smieci .
    co moze tez ich kosztowac , i moga powodowac wrost ale tylko do takiej ceny
    na jaka jest szansa wyscia czyli ruchy wcale nie musza byc duze
    bo jesi obacza ze mimo wrostu niema nadal popyty na ich smieci
    to przy kazdym wroscie beda sie cofac w tyl
    a ty i inni marzac o wroscie bediecie czekac oni wypchna wszytkie akcjie do ceny
    2 zlote i pozbeda sie smieci . a inni co wierza w dalszy wrost zostana ubrani w te smieci
    i dlugi czas
    wiec sam widzisz ze nie analiza techniczna ma tutaj znaczenie a raczej psychologiczna
    aby z nimi rozgrywac to trzeba poznac ich rozmumowanie
    i to jest podstwowa sprawa no i po ile kto ma te smieci to tez wazne
    pozdrawiam
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~rosol [77.112.68.*]
    gdzie Ty stary te grzybki zbierasz? ja też chcęęęęęęęęęę! :)
    Ciekawe czy te 11k z lewej zostanie utrzymane do rozpoczęcia sesji?????
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~ryszard [87.116.215.*]
    Reni masz duzo racji w tym co piszesz ja z reszta też o tym pisałem . Z tego co wnioskuje to jestes wielkim pesymista i chyba bardzo przegranym dlatego twierdze ze będzie Ci bardzo ciężko się odnalesc sie na NC. Powiem Ci jeszcze jedno że AT jest bardzo wazna i bez tego ani rusz . Co do Directes-a to spodziewałem sie korekty , poniewaz wskazniki byly bardzo wygrzane i niezbędny był spadek notowan . Jesli chodzi o wciaganie do gry amatorów przygód to nie spodkałem sie ze spólka zeby się to nie udało , jesli zechca to kamieniami beda handlowac . Spólka jest krótko notowana na NC i myslę ze wyniki zysku jakieś pokarze .
    Optymizm zwycięza , nareszcie parabolik został przebity , tylko kurs musi się uczymać do końca dnia .
    Optymizm zwycięza , nareszcie parabolik został przebity , tylko kurs musi się uczymać do końca dnia i będzie super
    Dziwna sprawa z tymi widlami .
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~Maciekgpw [79.189.77.*]
    Dlaczegóż?
    Po wzrostach na dzien dzisiejszy , musi teraz trochę być spadków , zabardzo wywaliło do góry .
    Moim zdaniem budowanie formacji spodka dobiegło końca , teraz pprzez pare dni formowanie bedzie tzw. platformy i co zatym idzie kurs powinien naprzemian spadać i wzrastać , tworząc ruch boczny przy kursie nie przekraczający na zamknięciu 2.5zl . Następnie po nim spodziewam się ruchu o 1.2zl do góry tj na 3.7zł . Przez najblizsze dni będzie korekta.
  • Re: Srednie zostały przebite Autor: ~kier [195.117.112.*]
    Dnia 2011-02-04 o godz. 11:02 ~ryszard napisał(a):
    > Moim zdaniem budowanie formacji spodka dobiegło końca ,
    > teraz pprzez pare dni formowanie bedzie tzw. platformy i co
    > zatym idzie kurs powinien naprzemian spadać i wzrastać ,
    > tworząc ruch boczny przy kursie nie przekraczający na
    > zamknięciu 2.5zl . Następnie po nim spodziewam się ruchu o
    > 1.2zl do góry tj na 3.7zł . Przez najblizsze dni będzie
    > korekta.

Ryszard co ci się porobiło????
[x]
DIRECTES 0,00% 0,08 2012-11-15 16:10:50