• no ładnie Autor: ~heniek [95.50.3.*]
    Ktoś puścił milion akcji o 9:49, ostre zakupy :)
  • Re: no ładnie Autor: ~krzem [79.190.175.*]
    o 10:17 powtórka. to może nic nie znaczyć. Wolalbym stopniowo wzrost do takiego obrotu niz takimi gigantycznymi pakietami. Umowione transakcje.
  • Re: no ładnie Autor: ~janek [62.29.140.*]
    i jeszcze 1,2 mln o 10:17
  • Re: no ładnie Autor: ~K! [188.146.122.*]
    Ktoś kupił ktoś ustawił, jakby chciał z rynku skupic za tyle to by na 10zł sie zatrzymal, ktos wychodzi a ktos wchodzi, bez znaczenia tak jak pakietówki poza rynkiem. Pytanie bardziej w kierunku, kto miesza w spólce.
  • Re: no ładnie Autor: ~heniek [95.50.3.*]
    Faktycznie ciekawa sprawa, takie obroty jak nigdy i to do godziny 11.
    10mln obrotu to jak dla impka nie tak dużo, bywały większe, w ostatnich 3 miesiącach tak spadły na pysk, co jest naturalne moim zdaniem, ale jak wrócą poziomy zainteresowania spolka sprzed 6 miesięcy to znowu bedzie dobrze. Impex potrafi robić skoki 20-30% w sesji, wiec lepiej siedzieć spokojnie majac papier, pomimo, że pokusa przejscia na coś co rośnie jest duża, niż pozniej stać z boku i czekać na korekte.
  • Re: no ładnie Autor: ~krzem [79.190.175.*]
    teraz ładnie idzie w górę. Wygląda na to, że się rozpędza. Żeby tylko szeroki nie zrobił niespodzianki, na razie ładnie wspomaga.
    Szeroki nie ma znaczenia, im gorzej będzie na szerokim tym wyżej impex poleci, taka natura spółki.
    Coś wisi w powietrzu, teraz łapki pod tyłek i nie wymiękać na wzrostach, bo wybicie z formacji flagi się rysuje.
  • Re: no ładnie Autor: ~mały [95.50.149.*]
    czy jeszcze warto wejść ???
  • Re: no ładnie Autor: ~cwana Jadzia [83.26.227.*]
    m: Giełda
    Autor: ~mały [95.50.149.*], 2011-01-27 12:01
    czy jeszcze warto wejść ???

poczekaj jeszcze 2 grosze i wchodz !
    -ja ci sprzedam !
  • Re: no ładnie Autor: ~mały [95.50.149.*]
    kupione więc niech JADZIA patrzy teraz :)
  • Re: no ładnie Autor: ~heniek [95.50.3.*]
    Wydaje mi się że to chwilowy wzrost, potem spadek do ok 4,5 i boczny przez 1,5 miesiąca- no jaja w analityka się bawię:)
    Uważam że w dłuższym terminie to pewniak na poważne wzrosty i tego się trzymam :)
    Pytanie jakie trzeba sobie zadać to jaką perspektywę inwestowania chce się przyjąć, jak krótkoterminową to lepiej zaryzykować skotana na wybicie z dna, albo optimus, bo to co się tam dzieje od kilku dni łamie wszystkie zasady :D i sprobowac urwac kilka procent w tydzien, a jak ktos szuka spokojnej spółki na dłużej to impex jest strzałem w 10,tke.
  • Re: no ładnie Autor: ~Realista [87.99.109.*]
    A ja myślę,że zejdzie niżej. Popatrzcie na wykresy wigów, aż się proszą o korektę. Muszą spaść ,żeby móc rosnąć.
  • Re: no ładnie Autor: ~Epa [81.166.188.*]
    To myśl dalej panie realista.
    Tylko bierz panie realisto pod uwagę, ze impex lubi iść pod prąd indeksów i jest w konsolidacji w trendzie bocznym, czyli wig spada impex rośnie, a im dłużej konsola tym mocniejsze wybicie.
  • Do K! Autor: ~US [81.219.93.*]
    K! no nie takie na dłużej. Papier konsoliduje się od 8 miechów. Myślę, że jak nie teraz to góra w połowie lutego.
  • Re: Do K! Autor: ~raven [85.193.208.*]
    Spokojnie, potrzeba tylko kilka impulsów a wystrzeli. Już się towarzycho na forach rozgaduje. W lutym wyniki za IV kw. Będą b.dobre. Potem nowa rekomendacja i info o zwiększeniu zaangażowania i lecimy. Moim zdaniem ruch już się powoli zaczyna.

pozdrawiam inwestorów.
[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.