jest obecnie trzech forumowiczów z tego wątku którzy ślepo wierzą nie wiedzą w co. spółka jednego dnia idzie o 26% do góry (6 groszy) następnego dnia o 11% w dół a jutro wróci do punktu wyjścia. Ale podnieta na całego o odpale na 50 groszy czy 1 zeta. za pare dni się dowiedzą z komunikatu z opóźnieniem (celowym) że wysypali znaczący akcjonariusze a leszcze zostali jak zwykle ubrani. ale dalej będą mżonki o odpale.
kończy się styczeń i mam zapytanie co z działalnością operacyjną tego gówna. przecież począwszy od tego roku, zgodnie z ostatnią obowiązującą strategią, miesięczna sprzedaż miała wynosić powyżej 400 tys pln i miały być zyski. a tym czasem jakoś się nie chwalimy danymi finansowymi. Zobaczymy po sprawozdaniu finansowym co powiecie leszcze jak kapitałów nie będzie, pożyczki wzrosną trzy krotnie a koszty usług obcych mimo braku sprzedaży będą stanowiły 1 mln pln.
ale podniecajcie się nawzajem jeden z drugą jacy wspaniali inwestorzy z was bo 6 groszy na papierze ugraliście. ciekawe tylko czy ktoś zrealizował zysk czy to tylko mogło być 6 groszy.
Dnia 2011-01-26 o godz. 14:10 apol1976 napisał(a):
> jest obecnie trzech forumowiczów z tego wątku którzy ślepo
> wierzą nie wiedzą w co. spółka jednego dnia idzie o 26% do
> góry (6 groszy) następnego dnia o 11% w dół a jutro wróci
> do punktu wyjścia. Ale podnieta na całego o odpale na 50
> groszy czy 1 zeta. za pare dni się dowiedzą z komunikatu z
> opóźnieniem (celowym) że wysypali znaczący akcjonariusze a
> leszcze zostali jak zwykle ubrani. ale dalej będą mżonki o
> odpale.
kończy się styczeń i mam zapytanie co z
> działalnością operacyjną tego gówna. przecież począwszy od
> tego roku, zgodnie z ostatnią obowiązującą strategią,
> miesięczna sprzedaż miała wynosić powyżej 400 tys pln i
> miały być zyski. a tym czasem jakoś się nie chwalimy danymi
> finansowymi. Zobaczymy po sprawozdaniu finansowym co
> powiecie leszcze jak kapitałów nie będzie, pożyczki wzrosną
> trzy krotnie a koszty usług obcych mimo braku sprzedaży
> będą stanowiły 1 mln pln.
KOMPROMITACJA PO RAZ KOLEJNY............
Szukasz fundamentów spadaj na w-20,a nie robisz z ludzi idiotów.....czy ktoś pytał na petroku o zysk,a zarabiał ponad 200%........Za słabo się starasz,przypominasz mi idiote Analityka giełdowego z forum parkietu,to samo w kółko.
To się nazywa niereformowalność.
rozumiem, że to takie normalne że fakty się ignoruje a wymyśla się niczym nie uzasadnione mżonki i nakręcanko. czekamy na komunikat o pozbyciu się znacznych pakietów. poza tym już nie pamiętasz że niedawno szmata pozbyła się na drodze cywilnej chyba 2x po 300 tys po 0,01. ciekawe, kto to sprzedał a potem kupił, wywindował kurs i znowu sprzedał .
Daj już sobie spokój literacie bo się Tobie fora internetowe pomyliły........czaterie masz na WP..........i bardzo dobrze,jak ktoś myśli to zrobił to tak samo.
Dobra to był ostatni post do Ciebie,wiejski marzycielu.....
Pokaż spółkę bez jakichkolwiek fundamentów Robercik marzycielu, taka jak ten syf. Już idiotów na kupno nic nie wartych akcji nie znajdziecie i tyle. Qrwa spólka nawet siedziby nie ma (pomijając wynajete mieszkanie w bloku), szok że cos takiego wpuszczono na giełde, porównujesz z Petrolem a to do Infinity to perełka.
Dnia 2011-01-27 o godz. 00:46 ~tomtabak napisał(a):
> Pokaż spółkę bez jakichkolwiek fundamentów Robercik
> marzycielu, taka jak ten syf. Już idiotów na kupno nic nie
> wartych akcji nie znajdziecie i tyle. Qrwa spólka nawet
> siedziby nie ma (pomijając wynajete mieszkanie w bloku),
> szok że cos takiego wpuszczono na giełde, porównujesz z
> Petrolem a to do Infinity to perełka.
No widzisz to jest GPW,na spółce bez fundamentów zarabiasz ponad 50% w dwa tygodnie,a np.Patentus,który wygrywa przetargi jeden za drugim ani drgnie(do czasu)......
Nie rozumiem Twojego stresu.........jak mnie jakaś spółka nie interesuje nie wypowiadam się na forum,ale jak widzę kilka osób pisze tu ZAWODOWO.........ale to też b.dobrze bo zawsze można kupić po taniości i za to wam chwała.....
Dnia 2011-01-27 o godz. 12:16 apol1976 napisał(a):
> skoro sprzedałeś przed wczoraj i nie jesteś akcjonariuszem
> to po co się wypowiadasz .
Jełopie,sprzedałem przedwczoraj dla ścisłości,a wczoraj odkupiłem dwa razy więcej ile miałem.........I w odróżnieniu do Ciebie nie jestem naganiaczem,więc polemika z Twoją osobą nie ma sensu,bo dla Ciebie białe to czarne i na odwrót........
no to wczorajszego kursu na tym syfie już nie zobaczysz, ten kto miał zarobić to zarobił a ten kto na górce wczoraj dobierał to już nie zarobi. pokisisz się trochę na papierku to zrozumiesz dzieciaczku.
Dnia 2011-01-27 o godz. 12:50 apol1976 napisał(a):
> no to wczorajszego kursu na tym syfie już nie zobaczysz,
> ten kto miał zarobić to zarobił a ten kto na górce wczoraj
> dobierał to już nie zarobi. pokisisz się trochę na papierku
> to zrozumiesz dzieciaczku.
To dawaj jełopie na te 15gr......zobaczymy czy więcej możemy odebrać niż Ty oddać........
I nie stresuj się tak bo widzę,że zmieniłeś swój styl pisowni,z nieudacznika na chama.......nie dość wpadło...???
Dnia 2011-01-27 o godz. 12:50 apol1976 napisał(a):
> no to wczorajszego kursu na tym syfie już nie zobaczysz,
> ten kto miał zarobić to zarobił a ten kto na górce wczoraj
> dobierał to już nie zarobi. pokisisz się trochę na papierku
> to zrozumiesz dzieciaczku.
jak tam kundlu cerabud brany po 30 kilka groni ???!!! nie masz pojęcia pajacu z kim pogrywasz !!! jak sprzedam infinity po 80 groni, 2% z zarobku poświecę na ślusarza apolo1976,powierci dla mnie kilka dziurek w terenie,i to za śmieszną kasę !!!...czujesz już ten czad i smród w gajdach???hahahahahaha !!!
gadajcie sobie tak dalej , co by sie nie przeczytalo na tym forum ,to wszystko jest syf , wieczne ble ble ble ....... ja kupiłam sobie po 24gr bo taka ladna nazwa INFINITY :)
Dnia 2011-01-27 o godz. 12:58 apol1976 napisał(a):
> i w dół na 0,15 tan gdzie miejsce tego shitka.
Dziewczyna
> ratownika coś przycichła.
Dziewczyna ratownika obserwuje Twoje kretyńskie zmagania na forum , mając przy tym doskonały ubaw :).Musisz przyznać apolo że tą bitwę przegrałeś ! , siedzisz teraz pewnie skulony jak zbity smyczą pies , skomląc pod nosem definicję swojego kretyństwa na okazywanego na forum hihi.Straciłeś twarz wobec większości , kolega Stefan dobrze napisał że zmień nick , choć uważam że to nie pomoże , gdyż zawsze Będziesz rozpoznawalny z dozą swojego imbecylizmu który zawsze prowadzi Cię na przegraną ścieżkę wtopionych inwestorów.