Jestem zadowolony ze nie dalem sie wyleszczyc ze swojego pakietu. A najbardziej mnie cieszy ze w roku 2012 bede uczesticzyl w podziale zyskow.
Life is great
Pozdr dla tych co zostali
ts
Nie moge sie doczekac walnego.
Prowadze kontakt e mailowy z prokurentem firmy ale nic nie moglem sie dowiedziec. Uwazam ze pozyskali odpowiednich inwestorow.
Zauwazyles jakie pakiety na kupnie lataly ?
Uwazam spolke REMEDIS jako zyskowna i ktora bedzie wyplacala zysk a nie jak wiekszosc balonow na NC
ciekaw jestem kto obejmie nową emisję to może byc niezły hicior:-) Zastanawia mnie teraz co ma nam do powiedzenia Fraktal lub ed piejący o 50 groszach bo jakoś spokojnie dzisiaj hehe
~jarekklin,wszystko ale nie fraktala.Na temat jego pisania dostaję wysypki.A najgorsze w tym to jest to,że temu wróżbicie przez wiele dni los sprzyjał przez czysty przypadek.Co by nie napisał w tych kiepskich dniach,cieszyłby się że ma rację,tylko nie merytoryczną.W jednym tylko będzie zawiedziony,cały czas marzy o 0,50 zł i jest jeszcze jeden wróżbita co marzy o 0,55 zł chyba ~ed.Żeby jeszcze napisali,że w jakimś przedziale cenowym.Bardzo mi się podoba to,że przez te dwa dni zarząd wyłożył dokładnie co zamierza,w jaki sposób,regulamin,terminy.To jest niby mało ale pokazuje szacunek dla akcjonariuszy.Pozdrawiam wytrwałych.