• Luka domknięta! Nowy raport! Autor: ~remek [77.255.49.*]
    No pięknie, domknęliśmy lukę na 0,96. Przed chwilą pojawiło się nowe info:

http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=13768&ncc_index=REMA&id_tr=1

Tu się będzie działo ;d
  • Re: Luka domknięta! Nowy raport! Autor: ~tom [86.5.209.*]
    Jestem zadowolony ze nie dalem sie wyleszczyc ze swojego pakietu. A najbardziej mnie cieszy ze w roku 2012 bede uczesticzyl w podziale zyskow.
    Life is great
    Pozdr dla tych co zostali
    ts
  • Re: Luka domknięta! Nowy raport! Autor: ~remek [77.255.49.*]
    Rozwiń " A najbardziej mnie cieszy ze w roku 2012 bede uczesticzyl w podziale zyskow. " :)
  • Re: Luka domknięta! Nowy raport! Autor: ~tom [86.5.209.*]
    Nie moge sie doczekac walnego.
    Prowadze kontakt e mailowy z prokurentem firmy ale nic nie moglem sie dowiedziec. Uwazam ze pozyskali odpowiednich inwestorow.
    Zauwazyles jakie pakiety na kupnie lataly ?
    Uwazam spolke REMEDIS jako zyskowna i ktora bedzie wyplacala zysk a nie jak wiekszosc balonow na NC
    Tak zauważyłem, gdyż sam sporo dokupiłem dziś :) Jutro też chciałbym coś złapać jeszcze po taniości, ale pewnie będzie bardzo ciężko.

Także uważam, że spółka jest bardzo przyszłościowa i ma porządny zarząd. Nie z byle powodu jestem od samego debiutu :)
  • Re: Luka domknięta! Nowy raport! Autor: ~jarekklin [83.145.186.*]
    ciekaw jestem kto obejmie nową emisję to może byc niezły hicior:-) Zastanawia mnie teraz co ma nam do powiedzenia Fraktal lub ed piejący o 50 groszach bo jakoś spokojnie dzisiaj hehe
  • Re: Luka domknięta! Nowy raport! Autor: ~kokpit [83.26.175.*]
    ~jarekklin,wszystko ale nie fraktala.Na temat jego pisania dostaję wysypki.A najgorsze w tym to jest to,że temu wróżbicie przez wiele dni los sprzyjał przez czysty przypadek.Co by nie napisał w tych kiepskich dniach,cieszyłby się że ma rację,tylko nie merytoryczną.W jednym tylko będzie zawiedziony,cały czas marzy o 0,50 zł i jest jeszcze jeden wróżbita co marzy o 0,55 zł chyba ~ed.Żeby jeszcze napisali,że w jakimś przedziale cenowym.Bardzo mi się podoba to,że przez te dwa dni zarząd wyłożył dokładnie co zamierza,w jaki sposób,regulamin,terminy.To jest niby mało ale pokazuje szacunek dla akcjonariuszy.Pozdrawiam wytrwałych.
    Zgadzam się w 100%. Dostaliśmy kilka bardzo dobrych raportów i wszystko jest jasne i klarowne.

Szkoda mi tych dwóch naganiaczy na spadki, ale mam nadzieję że większość potrafi to zaobserwować i olać posty tych delikwentów.

Droga została utorowana i teraz potrzeba tylko trochę czasu aby Remedis zdobył nowe szczyty.
[x]
REMEDIS 0,00% 0,08 2023-08-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.