• Vindexus Autor: ~jan [109.243.164.*]
    Chyba czas by zarząd spółki wziął się do roboty a akcjonariusze usłyszeli jakiś pozytywny komunikat. Takie możliwości a taka miernota
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.249.127.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Vindexus Autor: ~Marcinos [62.121.121.*]
    Witam,
    co rozumiesz przez miernotę? Zarząd się z czegoś nie wywiązuje, czy jak? Pytam, ponieważ jestem spółką dosyć zainteresowany, ale na razie się cykam
  • Re: Vindexus Autor: ~mietek [195.249.127.*]
    Dlaczego moj post zostal usuniety? kazdy akcjonariusz ma prawo kontaktowac sie ze spolka i samemu pytac:

http://www.gpm-vindexus.pl/pl/kontakt.html
  • Re: Vindexus Autor: ~Marcinos [62.121.121.*]
    Cześć, nie wiem o co chodziło w usuniętym postem. Spółka nie odpowiada na pytania inwestorów? Czy może coś innego?
  • Re: Vindexus Autor: ~piterro [87.206.161.*]
    to chyba gołym okiem widać że akcjonariuszy firma ma w dupie. Hehe, zapytania, może sekretarka wyśle w odpowiedzi standardową formułke na każdą okazje i tyle sie dowiesz. No chyba że masz ze 200tys. akcji to może potraktują poważniej zapraszając na spotkanie z jakims ciulkiem średniego szczebla. Najlepiej mieć 530 tys akcji czyli 5% spółki i wtedy będziesz co nieco wiedział. Drobni sie tutaj nie liczą
  • Re: Vindexus Autor: ~Marcinos [178.36.173.*]
    Mi tam odpisali, choć w sumie o nic konkretnego nie pytałem. Był ktoś z Was w spółce może? Robią coś takiego jak Dzień Inwestora?
    A z innej beczki, jak ocenić animatora? Nie kwotuje ofert trochę za szeroko? Pewnie jest to wymagane minimum 5%i już.
  • Re: Vindexus Autor: ~czuczu14 [79.191.229.*]
    A ja dokupiłem i widzę że inni też kupują.......pozdrawiam
  • Re: Vindexus Autor: ~piterro [87.206.161.*]
    no, nawet jakiś obrót dziś sie wykluł. Ja juz nie dokupuje, i tak mam tego sporo. Cenka promocyjna to kupują. Pozdro Czuczu
[x]
VINDEXUS 0,45% 11,10 2025-09-25 09:54:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.