• Broadgate CZYTAJ! Autor: ~reuters [46.134.103.*]
    Nie pisze o fundamentach i perspektywach - one są, można poczytać na innych wątkach....

Ja z innej beczki.....cały ff się przemielił.....jak to zebrała ta sama ekipa co Teliani to leci ten papierek na 70 PLN!
  • Re: Broadgate CZYTAJ! Autor: ~xx [81.210.63.*]
    Tak jak juz pisalem wczesniej dzis byly duze dosyc wachania bo juz dawno nie bylo debiutu ktory sie otworzyl ze wzrostem 50% ludzie nie bardzo wiedzieli czego sie spodziewac.
    Dlatego te wachania kursu, i duzo ludzi mialo ustawione Stopy . Jutro mysle ze tez beda wachania ale juz trzeba uwazac bo mozna zostac z reka w nocniku. Dzis chyba cale PDA sie przemielily a wiec zacznie jutro brakowac akcji a wtedy gora.

Co wiecej spolka ma naprawde dobre fundamenty i perspektywy, takze mysle ze 2-cyfrowka jest do osiagniecia.
    Ale zobaczymy jutro bo przeciez to NC i malo tu logiki.
    Pozdrawiam posiadaczy i do jutra!
  • Re: Broadgate CZYTAJ! Autor: ~z samej [77.115.234.*]
    rafinerii saksujaw przyszłym roku 1,5 miliona złotych
  • Re: Broadgate CZYTAJ! Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    Ja kupilem sporo, ale nie jestem ze spoldzielni. Prosze mnie nie obrazac. Swoja droga dalem zlecenie sprzedazy na 30 zl. Jutro bede brali z podziekowaniem.
  • Re: Broadgate CZYTAJ! Autor: ~pewny [95.40.106.*]
    Oby racja była po waszej stronie

Doświadczenie uczy że spólki o małym ff przemielonym w dniu debiutu ponad 1 raz na drugi dzień lecą w dół i tak będzie i tym razem

do telanii nie ma co porównywac niczego0 nic 2razy się nie zdarza
  • Re: Broadgate CZYTAJ! Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    Dzieki Janowidzu. Dokupie jeszcze pare tysiecy.
  • Re: Broadgate CZYTAJ! Autor: ~benek [83.19.102.*]
    nic dwa raz ysię nie zdarza tyle tylko że Teliani to marny naśladowca Skotana czy ganta juztakie zagrywki były są i będą a spółka działa o do tego co ten koeś napisał wczesniej , z przejętej rafinerii wpadnie im 1,5 miliona złotych to nie jest start up
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.