W piątek dostaliśmy dobre info, ale to i tak jeszcze nie te główne które przed nami :))) Obstawiam do końca stycznia/początek lutego nowe szczyty 1,70 - 1,80
Ktos beszczelnie zbil kurs akcji lecz zamknelismy luke.
Prosze zwrocic uwage ze luka domknieta i swietne info w tym samym dniu. To bylo wyleszczenie i pod nowe szczyty. Jak bedzie info i lock up akcji i nowe umowy to przed wynikami przebijemy 1,5 zl na stale. Pozdr Tom
Ja sprzedalem Tobie po 1.40 zl a odkupie po 60-70 gr jak bede mial dobry humor. Sa lepsze spolki od tego lichwiarskiego i przewartosciowanego REMEDIS. Szkoda czasu !!!
Fraktal
Jezeli nie masz akcji to po co naganisz na spadki ?
Jezeli chcesz tak nas ostrzec przed zakupem akcji to zaloz biuro charytatywne pomoc dla leszcza.
pozdr dla remek
Piszcie merytorycznie to sie odczepie !!! Jak kolega Remek pisze 1.60 zl-1.70 zl to ja moge napisac 60-70 gr. Z tym biurem to dobry pomysl. Dzieki. Juz pomoglem przyjamniej jednemu leszczowi sprzedac REMEDIS na gorce. Nawet mi podziekowal. Sprawdz wpisy forum.
OK. Rozbawiles mnie swoja porada, wiec daje moja za friko. Rzeczywiscie mam sygnal kupna, ale nie zbyt silny, max wzrost do ok. 1.2 zl, ale pozniej powtorka z rozrywki. Swoja droga po co tak sie podniecacie tymi wahaniami ceny jesli trzymacie REMEDIS na 2-3 lata ? Chyba nie jestescie DT, bo ta spolka nie nadaje sie na takie zabawy. Szkoda czasu na te wpisy.
Dnia 2011-01-23 o godz. 21:57 ~remek napisał(a):
> W piątek dostaliśmy dobre info, ale to i tak jeszcze nie te
> główne które przed nami :))) Obstawiam do końca
> stycznia/początek lutego nowe szczyty 1,70 - 1,80
Jak widać normalnie rzucili się na akcje..........ochłoń z tymi wycenami..
mi sie wydaje, ze kurs jest w pelni kontrolowany, te zjazdy kursu po kilkadziesiat akcji i wystawione zlecenia na 1 akcje itp...
ktos ewidentnie zbiera na samym dolku, bo zlecenia k sa po 3 - 5 k akcji... ciezko bedzie z takim obnizaniem walczyc, ale sygnal do kupna jest. dla mnie cena ponizej 0,9 jest juz atrakcyjna i dobieram. ciagle na dniach powinnismy miec info o lock upach i wtedy powinnismy juz ruszyc do gory. mam nadzieje ze nie zejdziemy do 0,85 - poziom od ktorego odbilo sie w grudniu. pzdr wytrwalych
kurcze chyba dam troche grosza studenciakom zarobic - widze, że kółko wzajemnej adoracji traci członków - trochę nowych twarzy do naganiania by się przydało