Jeszcze nie skończyli Was ubierać..... Przedstawienie dopiero sie zaczyna czekam z niecierpliwoscią kiedy notowania sie nie otworzą jak bedzie wodospad w koncu wywalic bankruta w tej sytuacji nie jest łatwe ale coz jakos trzeba wyjsc z twarzą.....PZDR UBRANYCH I DO ZOBACZENIA W PRZEDZIALE 0,50 GRONI;-))))) A i jeszcze jedno czytac między wierszami!!!!!
oj tak........tu będzie płacz .........!!!!!!!!!!!!!...........zaraz po wynikach .........!!!!!!!!!!
50 groszy.......????.........chyba jednak będzie niżej ......upadłość jest blisko.........
przeliczyli się ......cieniasy !!!!..........małe złodziejaszki.......
od kilku sesji silna podaż............czyli sprzedaż !!!!!!!
więc kto skupuje spalarnia śmieci ...........czy jakaś ciepłownia na opał.....?????
a może ogrodnicy na nawóz -----zamiast odchodów........?????
POWTARZAM jeszcze nie czas na zakupy nalezy sie wstrzymac jeszcze ze dwa tygodnie!!! Oczywiscie kazdy zrobi jak uwaza. Ja natomiast jestem zdania ze NIE CZAS!!!! Ale nie sugerowac sie to tylko moja opinia ale jeszcze intuicja mnie nie zawiodła!!! Odezwe sie na początku lutego wtedy podyskutujemy PZDR!!!!
zakupy tych akcji nie mają najmniejszego sensu na obecnym poziomie !!!!!!!!!!!!!!!
może w przedziale 30 - 50 groszy ??????..........można się będzie zastanowić.......może ???
spółkę obsiadło złodziejskie towarzystwo ..........!!!!!!!!!!!.........prawdziwa spekulacyjna hołota !