• Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~warren bar [89.76.62.*]
    Zamierzam wejśc w Kompap ale nie podobaja mi się wyniki a 2010 . Co jest powodem tego że są one gorsze niż w 2009 ?
  • Re: Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~Oleksandr [83.18.68.*]
    Moska szaleje, Gerega się śmieje a Lipka zdezorientowany głupieje
  • Re: Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~karo [77.112.134.*]
    No tak a coś jeszcze
  • Re: Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Moja ocena jest taka ,że skoncentrowali się na akwizycji Ozgraf ,więc nie było sensu rozwijać produkcji w swoim zakładzie ponieważ Ozgraf jest liderem branży(przynajmiej w pierwszej 3)
    Słusznie obcinali koszt gromadząć środki na zakup ok 17 mln .
    Zapłacili ok 13 mln gotówką a tylko 4 mln kredyt.
    Mają dwie nieruchomości i brak innych kredytów.
    Moim zdańiem powinni sprzedać hotel i fabryke z biurowcem w Kwidzynie i rozwijać Olsztyn.
    Jeśli moje przypuszczenia się sprawdzą to wynik za 1 kw podawany najpóżnie 15 05 powinien być; 15 mln obrotu i minimum 1,5 mln zysku!!!
    AA jeszcze coś w Parkiecie czytałem o Bzgraf -zakup -złożyli ofertę -gdyby się udał i połaczyli by te 3 firmy to daje ok 90 mln przychodu.
    ------------------
    Ale kolego ja jestem z natury optymistą więc wiec ,że na tej firmie dzieją się cuda od 4,7 do 22 zł! I bądz ostożny! ja czekam przynajmiej na 20 zł aczkolwiek i 15 by wystarczyło!
    Myślę w,że w najbliższych dniach bedzie się obsuwać kurs -ktoś wywala ! jak dojdzie do 7 zł to jeszcze doboirę aczkolwiek mam już dość dużo!
    Pozytyw -Prezes dobiera -troche mała ale zawsze!
  • Re: Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~kris b [83.21.211.*]
    wert co sadzisz o tym co sie dzieje i kto sypie-wykluczam lipke.wg mnie kurs sie zachowuje sie tak jakby uniewaznili zakup ozgrafu czy jest jakas inna racjonalna przyczyna
  • Re: Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~oleksandr [83.18.68.*]
    Głupiś jak but:):):) ale nie martw się są jeszcze głupsi którzy będą myśleli że to prawda i się odleszczą. hahhaha ale tak to może być prawda taka podaż w poniedziałek chyba trzeba sypać
  • Re: Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~kris b [83.21.213.*]
    do oleksandra-''z glupkami sie nie dykutuje przed glupkami trzeba sie bronic ''-wojciech cejrowski.pytanie nie bylo do ciebie ale twoja odpowiedz mi wystarczy-wracaj na drzewo
    Był wiedzący teraz inny o. -bravo dobrze odpisałeś.
    1, Lipka i znajomi na 100 %nie bo okres zamkniety 60 dni oraz perspektywy które oni dobrze znają np. do jutra termin składania na Bzgraf i jestem pewny ,że złożą i powalczą!!pewnie kombinują połaczyć te dwie firmy i to dałoby efekt synergii!
    2.Dziwny ruch był Moski -sprzedaż do funduszu chyba 60 k więc obnizyło z 5 % jego osobiste konto i ma otwartą drogę bez komunikatów ,widać ,że dużo potrzebuje na zastal oraz Ltx zbiera na gamrat!!
    ..więc myslę ,że to ON!
    Bo racjonalnego wytłumaczenia nie ma ,a ze kupił ok 300 000 po 6,3 to ma powietrza trochę ! ale on nie lubi mało zarabiać więć widać ,że już skonczone wywalanie!!
    Pozostanie nam czekać do maja! Chyba ,że jakieś info akwizycyjne!??

• Re: Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~Oleksandr [83.18.68.*]
    czyli co reasumując można oddawać a w maju odbierać???? O NIE MOWY NIE MA :):):):) Rekin zaszaleje Gerega się zaśmieje a Lipka zgłupieje
    NIe~!!! teraz zbierać a po raporcie za 1kw z 16 05 powyżej 10 zł oddawać i tego Ci życzę!
  • Re: Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    wert wiec sie zgadzamy-lipka powinien jesli mu sie uda uplynnic kompleks w kwidzynie i hotel w otoczynie.ktory jak ustalilem jest na kilkunastu ha-ale to zupelne pustkowie.a calosc sil rzucic na olsztyn.zakup bialegostoku -tylko pod kredyt.chyba ze uplynnili by to co napisalem.dzisiaj mimo sesji spadkowej sypacz na kompapie zniknal-widocznie lipka go namierzyl i postawil do pionu-nie ladnie wkladac kija w szprychy panu prezesowi/pozdro
  • Re: Kompap - co dalej z kursem ? Autor: ~oleksandr [83.18.68.*]
    Lipka to cienki bolek
[x]
KOMPAP 0,00% 19,20 2026-04-13 16:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.