• TO KIEDY Autor: ~WIERZYCIEL [188.33.251.*]
    to kiedy ruszy szacowne grono?tak tylko pytam bo i spaćn nie mogę i nogami nerwowo przebieram :):)
  • Re: TO KIEDY Autor: ~piotrek [77.253.70.*]
    Widze to tak mozna powiedziec jak ktos ma zyc to i pani Kopacz i lekarze mu nie zaszkodza a wierzyciel bedzie rosnac bo ludzie sa pazerne lubieja kupowac i pozyczac zlotowki i na tym ta spolka zarabia
  • Re: TO KIEDY Autor: ~wierzyciel [188.33.208.*]
    ja bym tylko nie chciał się spotkać na żywo z panami, którzy w tej spółeczce windykują należności .trzymam tego trochę bo coś jakby się ruszyło :):)pytanie tylko czy atlantis nie poleci na 4pln jak 3 lata temu :):):)
  • Re: TO KIEDY Autor: ~pawel [178.42.170.*]
    Na razie trzymam akcje, mam tego trochę. Na emerytach trochę może zarobią bo ci z najmniejszą emeryturą na razie nie mają szans na kredyt w banku a nawet na kupno czegokolwiek w sklepie na kredyt. Tak teraz się porobiło w tych bankach, restrykcyjna polityka kredytowa - szansa dla wierzyciela i podobnych spółek. Tylko na NC nie gra się pod fundamenty tylko spekulacyjnie. Dopóki spekuła nie wejdzie będzie się kisiło. Tak jest na spółkach NC. Możliwości są niezłe, przykład duże obroty sprzed kilku dni dają możliwości do wejścia i wyjścia ze spółki z zyskiem.
  • Re: TO KIEDY Autor: ~rasnas [79.184.44.*]
    Czekamy z napięciem na przyszły tydzień drużyna już jest teraz tylko przygotować dobry plan działania i jadziem z koksem na przyzwoite poziomy cenowe.

Nawet szanowny prof. Belka jest za nami i wspiera nas podnosząc stopy procentowe a dzięki temu lombardówki też up a to rewelacyjne info dla nas :)

Kto wtajemniczony wie o co chodzi :)
  • Re: TO KIEDY Autor: ~winykator [83.25.38.*]
    spytaj Vito on ubrał dziatwę z forum !!hahahhahha
  • Re: TO KIEDY Autor: ~pawel [83.28.44.*]
    Jeżeli chodzi o mnie to każdy "ubiera" się sam. Nie powierzałem swoich pieniędzy jakiemuś Vito. Ludzie, którzy mają IQ na normalnym poziomie są samodzielni i sami podejmują decyzje. Podejmując decyzje o zakupie akcji jakiejkolwiek spółki, jeżeli bym się kierował opiniami z tego czy innego forum byłbym niespełna rozumu. Tutaj co najwyżej można sobie luźno popisać, wymienić zdania a nie szukać doradców co kupić i za ile.
  • Re: TO KIEDY Autor: ~Rasnas [79.184.44.*]
    Popieram !

[x]
WIERZYCL 46,47% 0,79 2025-09-19 15:54:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.