Dziś właśnie Victoria przekroczyła cenę z debiutu ! a Ktoś napisał że obie spółki z tej samej gliny są ulepione , proszę spojrzeć co się dzieje dziś na Victorii !
Dnia 2011-01-21 o godz. 15:40 ~Monika napisał(a):
> Mówi Wam coś nazwisko Pereta Andrzej ?
> http://stooq.pl/q/h/?s=vic
A co Wam mówi ten wykres ?
> http://stooq.pl/q/?s=vic&c=mx&t=c&a
> =lg&b=0
Dziś właśnie Victoria przekroczyła cenę z
> debiutu ! a Ktoś napisał że obie spółki z tej samej gliny
> są ulepione , proszę spojrzeć co się dzieje dziś na
> Victorii !
victorii nikt nie ruszał bo była padaczka totalna w spółce,emisja szykowana po 5 groni została zlekceważona przez inwestorów,brak zainteresowania !!!,więc właściciele wpadli na genialny pomysł pompowania kursu poprzez skup własnych papierów,ulica się dołączyła i zamiast kropnąć po 5 groni,puścili od 20 wzwyż,nawet jakiś główny udziałowiec puścił w zeszłym tygodniu w rynek,bo FF się zwiększył co widać w twoim linku kobietko !!!,a infinity pewnie ten sam numer odwali skoro planują kolejną emisję po NWZ bez prawa poboru,po co akcjonariuszom oddawać po 5 groni,jak można im oddać np.po 2 zeta???
Dnia 2011-01-24 o godz. 09:11 ~jjk napisał(a):
> i na te 2 zeta liczymy
spokojnie,jeszcze kolega co stał na 19 groniach w zeszłym tygodniu z swoim pakietem 57 kilo musi go oddać za tą cenę,potem pomyślimy !!! hahahahahahahaha !!!
Na wykresie można zobaczyć że nastąpił odwrót , odnoszę wrażenie że Ktoś sprytnie zbiera bez wywoływania paniki zakupowej.
Szkoda że jest wielu jedno groszowych inwestorów , gdyż widać skuteczne odcinanie możliwości kupienia taniej , prosty przykład inwestora który się męczył z 57 tys.szt akcji na 19 groszach , mógł spokojnie dostać więcej , ale sprytniejszy inwestor czekał na niego jak na zwierzę które w sidła chciał złapać i złapał ! hihi
Życzę każdemu cierpliwości w inwestowaniu , ja mam kupione znacznie drożej i wiem że dostanę nie 60 groszy ale ponad złotówkę za akcje moje , pozdrawiam M.
Dnia 2011-01-25 o godz. 16:15 ~xxx napisał(a):
> Uf udało mi się dostać po 0,26 pln, jak myślicie da się na
> tym parę groszy ugrać ?
jak nie będziesz takim frajerem jak ten wczoraj z swoimi marnymi 57 kilo na 19 groniach którymi się bawił jak idiota,to ugrasz sporo !!!,kierunek jest jeden i to bardzo wysoki,resztę leszczów wypróżnimy do 30 groni i jazda na 80 !!!
nie leszcze,nie dostaniecie 30 groni dziś,jutro was wypróżnimy co do joty znacznie niżej !!! więc zapraszam jutro do skoków w basen bez wody !!! hahahahahahaha !!!
Dnia 2011-01-25 o godz. 17:24 kognor napisał(a):
> nie leszcze,nie dostaniecie 30 groni dziś,jutro was
> wypróżnimy co do joty znacznie niżej !!! więc zapraszam
> jutro do skoków w basen bez wody !!! hahahahahahaha !!!
przestań cwaniakować bo z tego nic nie będzie na końcu i zobaczysz znowu 15groni
Dnia 2011-01-25 o godz. 20:11 ~stefan napisał(a):
> Dnia 2011-01-25 o godz. 17:24 kognor napisał(a):
>
> nie leszcze,nie dostaniecie 30 groni dziś,jutro was
> > wypróżnimy co do joty znacznie niżej !!! więc
> zapraszam
> jutro do skoków w basen bez wody !!!
> hahahahahahaha !!!
przestań cwaniakować bo z tego nic nie
> będzie na końcu i zobaczysz znowu 15groni
Stefciu ?? o co biega...przecież skoczyłeś z potężną stratą poniżej 20 groni?,czekałeś na 15 z prawej...no cóż...pechozol !!! hahahahahaha !!!
Dnia 2011-01-26 o godz. 11:32 robert31 napisał(a):
> Dnia 2011-01-26 o godz. 11:03 ~stefan napisał(a):
>
> szkoda słów leszczem można nazwać tych którzy zostali z
> > papierem
a podbitka do wywalenia piękna była ...
> Albo jesteś nieudacznikiem albo oglądasz nie te
> notowania......
spokojnie robert,obiecałem leszczom skakanie do pustego basenu??? i słowa dotrzymuję !!!,niech się wyskaczą...to ruszamy z koksem !!!! hahahahahahahaha !!!
Dnia 2011-01-26 o godz. 11:49 kognor napisał(a):
> Dnia 2011-01-26 o godz. 11:32 robert31 napisał(a):
>
> Dnia 2011-01-26 o godz. 11:03 ~stefan napisał(a):
> >
> szkoda słów leszczem można nazwać
> tych którzy zostali z
> > papierem
a
> podbitka do wywalenia piękna była ...
> Albo jesteś
> nieudacznikiem albo oglądasz nie te
>
> notowania......
spokojnie robert,obiecałem leszczom
> skakanie do pustego basenu??? i słowa dotrzymuję !!!,niech
> się wyskaczą...to ruszamy z koksem !!!! hahahahahahahaha
> !!!
Dobrze prawisz..Nie za szybko....(trzeba strzepać ID)dziś Monia startuje to wystarczy..........:):):)
Dnia 2011-01-26 o godz. 12:39 robert31 napisał(a):
> Dnia 2011-01-26 o godz. 12:32 apol1976 napisał(a):
>
> szkoda mi jest czasu żeby nawet to czytać
Kolo Ty to
> wstydu nie masz..........
Serio,można być tendencyjnym,ale
> bez przesady........
daj mu spokój Robert,z techniką nie można się kopać,co ładnie opisał kolega z parkietu
Dnia 2011-01-30 o godz. 15:17 ~Monika napisał(a):
> Gdzie się pochowały nicki kleksy i apola ? , zna Ktoś
> odpowiedź ? tak ich było wielu , a teraz niema nikogo ? ,
> rozchorowali się czy jak ?
U Tymoszki na dywaniku...............za nieudolność w końcowej fazie gdzie więcej tracili niż zbierali.:):):):):).....
Pozdro dla myślących.