przecież to gówno nigdy więej nie bedzie warte zarnecki was w hu..załadował od wrzesnia ogłaszają strategie o 2 tyg i jakoś jej ogłosi nie mogą aż mordy pozamykali, pappiez ze 1 zł wyciągneli do 20 i dystrybucje wam robią, choćby się zesrali to księgowo do tej wartości obecnej za akcje 15 zł to i za 5 lat nie doprowadzą a wy się podniecajcie jakimich horymi umowami które praktycznie nic nie wnosza zaskakującego po prostu iagną po najniższej marży aby firma nie padła ot cały plan, tu getn ma zarabiać a nie wy to getin zarabia najwięcej bo daje kase a ta wydmuszka robi tylko robotę- czarnuchy czarneckiego
Co to znowu za bełkot? Tak Cię boli, że zarobiliśmy i dalej zarobimy, że nie możesz się powstrzymać?!
Jak Ci sie nie podoba to nikt Cie tu nie trzyma, a jak nie masz kasy to nie pchaj sie na giełde tylko do łopaty, bo do Czarneckiego to Ci daleko! Najpierw sie naucz pisać.
zarobiłem na tym gnioie 60% i dawno to gówno wywaliłem a ze wam żad dupe ściska i piszecie jaka to nie spółka to az żal patrzeć. Krecia ktedyś miałaś mózg na swoim miejscu dziś widze że straciłaś z nim połączenie jak siedzisz na tym papierze jeszcze heheh. Papier od pół roku tylo trend boczny zwalił się z 20 na 14 i idzi ekorytarzem 14-16 a wartość księgowa jest dużo niższa njak nie umiecie liczyć matoły.
Pisze abyście nie naganaili innych niwnych na ten badziew, za pare lat moze da zarobic ale nie wczesniej więc nie ma sensu się pociś i wypisywać ile to badziewiastych umó nie podpisali.
Gdzie jest strategia? Prezesz szczeka i od pól roku nie potrafi jej przedstawić dobre....
Ty sie o moją głowę nie martw i o kase innych też nie, bo każdy na giełdzie decyzje podejmuje sam, a przynajmniej powinien.
W kwestii strategii muszę sie z Tobą zgodzić, ale my nie znamy wszystkich decyzji podejmowanych w siedzibie spółki, jeśli się czepiasz o tę strategię to do nich zadzwoń i sie zapytaj. Dla mie jest ważne że spółka pracuje i się rozwija; wejdź sobie na ich stronę i tam zobaczysz, że zatrudniają nowych pracowników ( ds. marketingu, rozliczeń finansowych itp.), a umowy są tego dowodem.
Sprawa przejęcia spółki przez Czarneckiego była tak szeroko komentowana i rozdmuchana, że naprawdę każdy mógł wejść w lipcu i wówczas szybko zarobić, a teraz nie oczekuj cudów, tylko kolejnych wyników finansowych, bo na tym polega bycie inwestorwm, a nie "niedzielnym grajkiem". Amen. Bez odbioru.
Gratuluję zysków.
Natomiast dalej nie podajesz żadnego argumentu za tym aby sprzedać akcje. Ja kupowałem akcje po 2,70 i chetnie poznałbym argument konkretny do tego aby spókłę
sprzedać. Bo sam póki co nie widzę ani jednego argumentu za tym aby sprzedawać spółkę która systematycznie poprawia wyniki i to o kilkadziesiąt % rocznie