• spekula zaniza bo kupuje Autor: ~violetta [89.76.177.*]
    ktos zaniza bo koniecznie chce kupic, chomiki trzymaja, a leszcze którym brakuje tlenu puszczają, a akcje wedlug wyliczen realnych wartosci powinny być powyżej 3,50 a gdy pojawi sie dywidenda 2 x wyzej ... co najmniej bo kaska bedzie, tak sikorki ćwierkają przy moim karmniku, bo tak już kilka razy tak tu było
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: skurczebyk [87.205.202.*]
    kanał spadkowy a nie chomikowanie
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: ~violetta [213.238.114.*]
    jestem troche idealistką, kibicuje sukcesom firemki ktore wypracowuje i nie lubie zlosliwego gloszenia spadku bo zdolowany papier ktos kupuje gdyz liczy ze i tak wysoko skoczy, nawet powyzej 8,0 a tak juz bylo z procadem - co dalo najwieksza rentownosc na parkiecie
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Osobiście myśle że walorek zaparkował na jakiś czas w tych okolicach co mniej więcej AutoRek brał z lock upem czyli 2,29. Zbrałem sporo swego kapitału zostwiając te co brałem sporoooo wyżej- oczekując sygnału kupna
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: ~leon [78.88.193.*]
    wystawilem to co mi zostało na 2,39pln czyli 9152szt.
    zobaczymy może ktoś się skusi...
    resztę sprzedalem ostatnio bo średnią trza obniżyć.
    CZekam na ok 2,0pln wtedy kupować można...
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]
    he mam więcej
    Co do spadku wszystko możlwe trzeba być i na taki wariant przygotowany - możliwe że w long termin to nic nie znaczące gierki ale jest ta nuta niepewności
    Przynajmniej dla tych co nie mają już czasu
    No i jeszcze Leon jedno z tą dyszko to zapraszamy z lewej bo z prawej nie ma chętnych
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: blazej.kazmierczak [77.253.38.*]
    Violetta: powiedz mi jak to należy liczyć, żeby 3.50 wyszło ?
    Przypomne że obecne parametry spółki to około:
    Cena / Zysk 58.70
    Cena / WK 1.30
    Może nie spekula tylko Ja wylazłem bo zysk mnie strasznie topniał (a zostało juz niewiele) i nie chciałem ryzykować czegoś czego nie wiem a starczy tego wysiadywania na Procku. Mam nadzieje że to znak do odpału bo czapajewa już nie ma. Kasa mi potrzebna na już więc zmenilem strategię wysiadywacza na speedywacza- udało mi się wstzrelić w MNI :)
    Powodzenia być może tu znowu zawitam- duża szansa
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: ~Kruty [212.180.191.*]
    Czapajewo za burtą??

To prawdziwy znak zmiany. I tak bym nie sprzedał bo założenie inwestycyjne mam do kwietnia. Ale uważam, że wychodzenie teraz okaże się złą decyzją z Twojej strony.
    Kurs jest zdołowany, bez większego powodu. co prawda marazm jest i obrotów brak, ale też akcji ubyło. Jak wróci popyt to wzrosty będą proporcjonalne do spadków z ostatniego półrocza.

Twoje odejście odbieram jako dobry znak, że się wkrótce odwróci. Tak na podniesienie niskiego morale po dużej stracie. Może okazać się, że "Czapa z wozu, akcjonariuszom PRD lżej" (bez obrazy, drogi krajanie).
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: ~leon [78.88.193.*]
    mUHAHA czapa opuscił okręt,
    czyli chyba w poniedziałek zrobię to ja z moimi 10000szt to zwała znowu bedzie ale ,kiszę
    tu już prawie od lutego zeszłego roku i efektów nie widać.Co zarobiłem to kurs już zeżarł.
    Tera jestem pod kreską więc czas podjąć kolejną meską decyzję i skończyć z uśrednianiem i pozbyć się gniotka z portfela.
    Dzisiaj zastanowię się jeszcze czy zostać do okolicy raportu okresowego,czy znowu będzie wywalanka przed nim ???.
    Wszystko rośnie a tu bryndza i na dodatek leci na pysk,jednak trza było kupić tego miedziaka jak myślałem na początku zeszego roku to teraz miałbym o wiele weselszą minę i zasobniejszy portfel.
    Tutaj jak maluczcy zorientują się że kurs leci to uruchomi się lawina i nawet podczas jednej sesji -0,15pln na szt można zaliczyć ,co przy takim kursie jest ostrą nauczką.
    Na spektakularne wzrosty nie ma co liczyć,no i te obroty jak w warzywniaku także nie pomagają,płynność cieńka do bólu.
    Pozdrawiam.
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: ~Profan [217.153.175.*]
    Czapa więcej pisał niż miał akcji. Twoje 10 tyś nie robi na mnie wrazenia.

• Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: ~rysiu [188.146.127.*]
    po wypowiedziach widzę że jesteśmy blisko dołka
  • Re: spekula zaniza bo kupuje Autor: kudlatus [95.50.132.*]
    widze że kursik zrobił się ciekawy - powoli mogę się angażować :)
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.