ktos zaniza bo koniecznie chce kupic, chomiki trzymaja, a leszcze którym brakuje tlenu puszczają, a akcje wedlug wyliczen realnych wartosci powinny być powyżej 3,50 a gdy pojawi sie dywidenda 2 x wyzej ... co najmniej bo kaska bedzie, tak sikorki ćwierkają przy moim karmniku, bo tak już kilka razy tak tu było
jestem troche idealistką, kibicuje sukcesom firemki ktore wypracowuje i nie lubie zlosliwego gloszenia spadku bo zdolowany papier ktos kupuje gdyz liczy ze i tak wysoko skoczy, nawet powyzej 8,0 a tak juz bylo z procadem - co dalo najwieksza rentownosc na parkiecie
Osobiście myśle że walorek zaparkował na jakiś czas w tych okolicach co mniej więcej AutoRek brał z lock upem czyli 2,29. Zbrałem sporo swego kapitału zostwiając te co brałem sporoooo wyżej- oczekując sygnału kupna
wystawilem to co mi zostało na 2,39pln czyli 9152szt.
zobaczymy może ktoś się skusi...
resztę sprzedalem ostatnio bo średnią trza obniżyć.
CZekam na ok 2,0pln wtedy kupować można...
Co do spadku wszystko możlwe trzeba być i na taki wariant przygotowany - możliwe że w long termin to nic nie znaczące gierki ale jest ta nuta niepewności
Może nie spekula tylko Ja wylazłem bo zysk mnie strasznie topniał (a zostało juz niewiele) i nie chciałem ryzykować czegoś czego nie wiem a starczy tego wysiadywania na Procku. Mam nadzieje że to znak do odpału bo czapajewa już nie ma. Kasa mi potrzebna na już więc zmenilem strategię wysiadywacza na speedywacza- udało mi się wstzrelić w MNI :)
Powodzenia być może tu znowu zawitam- duża szansa
To prawdziwy znak zmiany. I tak bym nie sprzedał bo założenie inwestycyjne mam do kwietnia. Ale uważam, że wychodzenie teraz okaże się złą decyzją z Twojej strony.
Kurs jest zdołowany, bez większego powodu. co prawda marazm jest i obrotów brak, ale też akcji ubyło. Jak wróci popyt to wzrosty będą proporcjonalne do spadków z ostatniego półrocza.
Twoje odejście odbieram jako dobry znak, że się wkrótce odwróci. Tak na podniesienie niskiego morale po dużej stracie. Może okazać się, że "Czapa z wozu, akcjonariuszom PRD lżej" (bez obrazy, drogi krajanie).
mUHAHA czapa opuscił okręt,
czyli chyba w poniedziałek zrobię to ja z moimi 10000szt to zwała znowu bedzie ale ,kiszę
tu już prawie od lutego zeszłego roku i efektów nie widać.Co zarobiłem to kurs już zeżarł.
Tera jestem pod kreską więc czas podjąć kolejną meską decyzję i skończyć z uśrednianiem i pozbyć się gniotka z portfela.
Dzisiaj zastanowię się jeszcze czy zostać do okolicy raportu okresowego,czy znowu będzie wywalanka przed nim ???.
Wszystko rośnie a tu bryndza i na dodatek leci na pysk,jednak trza było kupić tego miedziaka jak myślałem na początku zeszego roku to teraz miałbym o wiele weselszą minę i zasobniejszy portfel.
Tutaj jak maluczcy zorientują się że kurs leci to uruchomi się lawina i nawet podczas jednej sesji -0,15pln na szt można zaliczyć ,co przy takim kursie jest ostrą nauczką.
Na spektakularne wzrosty nie ma co liczyć,no i te obroty jak w warzywniaku także nie pomagają,płynność cieńka do bólu.
Pozdrawiam.