oj widzę, że jeszcze mało widziałeś na giełdzie. Jutro oczekiwałbym spadków. Tu po prostu ktoś kto miał parę złotych i trochę akcji zabawił się z nami i sporo na tym zarobił. Cholernie tylko żałuje, że znowu mnie chciwość zgubiła, chciałem przy 27 pogonić, ale liczyłem, że w końcu widełki przeliczą na nowo i puszczą kurs, a tu mnie chłopaki zawiedli.
Dzisiaj dopiero wszedłem w spółkę po 0,24. Mam ponad 50k papiera. Nie liczę na szybki wzrost ale myślę, że stopniowo w górę. Przemieliło się trochę akcji dzisiaj. Końcówka słabiutka ale cóż, tak bywa.
Bywaja tacy co o spolce wiedza wiecej. Wczoraj brali papier jak cieple buleczki,takich duzych obrotow na wierzycielu nie widzialem plus podwyzszka stop procentowych daje dodatkowe przychody no i zysk za III-IVkw jest spory liczac rok do roku pomyslnych informacji zycze
Jak mawiaja rosjanie ticho budiesz dalej pojediesz tak naprawde brak jest sprzedajacych to rokuje dobrze a nawet bardzo dobrze czekamy na porzadne pierdolniecie nawey powyzej 1zl
Dnia 2011-01-20 o godz. 12:01 ~Vito napisał(a):
> Jak mawiaja rosjanie ticho budiesz dalej pojediesz tak
> naprawde brak jest sprzedajacych to rokuje dobrze a nawet
> bardzo dobrze czekamy na porzadne pierdolniecie nawety
> powyzej 1zl
pozdrawiam
Pan prezes jest bardzo a to bardzo nie zadwolony ze mimo jego staran panowie sobie nie radza z kursem wierzyciela taka cena to kompromitacja a do raportu 11 dni .
ee tam 30 grochów, żaden poziom dla spółki, grudzień miesiącem pożyczek i rentowność większa bo nie muszą od banków pożyczać, FF na tyle odpowiedni że można wejść ze sporym kapitałem i ładnie go przemnożyć. będzie świeca