• techmex Autor: ~bank [77.87.0.*]
    zostalem sam na polu walki i po co mi to bylo
    zegnam
  • Re: techmex Autor: ~inka [77.114.192.*]
    Dnia 2011-01-19 o godz. 15:21 ~bank napisał(a):
    > zostalem sam na polu walki i po co mi to bylo
    zegnam

Też jestem na polu bitwy....i czekam
    Niech inwestorzy, którzy mają w swym portfelu Tex-a odezwią się, i podzielą się swymi przemyśleniami o chwili obecnej.
    pozdr.
  • Re: techmex Autor: ~bank [77.87.0.*]
    ja usredniam od 1.5 zl nie wyszedlem 2,40 zl i tak mysle ze jak nikt z duzuch nie ma pozbierane akcje to z nami nie beda sie liczyc - chociaz banki mogly by zarobic na tych akcjach i na nowych - gra w groszowe akcje ma sie dobrze
    dzwonilem do syndyk sprzedarz SPOLKI DOPIERO W POWIJAKACH i o akcjonariuszach cisza nawet jak powiedzialem ze jeszcze kupie akcje jak beda z pr. poboru i nic
    wczesniej MAX napisal cos o upadlosci z dogadaniem sie wierzycieli ale czy to nas dotyczy niewiem - syndyk sprzeda nowemu inwestorowi i po nas
    ja trzymam
  • Re: techmex Autor: ~staszek [85.14.102.*]
    Obecny
    Może to irracjonalne dla niektórych, ja również trzymam akcje... I licze na konkrety;)
    inka - ty mielas kontakt z Piotrek s13 on madrze pisal i teraz go nie slychac co z nim?
    pozdro
  • Re: techmex Autor: ~kerim [83.7.2.*]
    Piotreksep13 i jeszcze kilku się zebrało i mieli ponad 5% na walnym jako SII.Jak się dowiedzieli prawdy to wywalili jak jeszcze było pow.2 zł. i znikli.Chociaż Piotreksep13 później coś niecoś sugerował,że sytuacja jest daleka od stabilnej ale nic więcej nie mógł napisać bo wiadomo czego.Kto go posłuchał to sprzedał,kto nie to nie.Jeszcze była taka Meśka.Ona też coś wiedziała bo wywaliła i napisała o tym na forum wprost i dlaczego.Mogła to zrobić bo nie była w SII.
  • Re: techmex Autor: ~dr [79.163.108.*]
    W krótkim terminie wiele zależy od decyzji KNF, ostatnio wszystkie decyzje są niestety dla Techmexu negatywne.
    Nie wiem, co z nim. Pewnie wszystko co było mądre przekazał, i teraz od czasu do czasu spogląda na boku... I czeka na rozwój sprawy.
    Pewnie jak większość mężczyzn, którzy mądrze pisali..
    Jeśli chodzi o infa, owszem nie są pozytywne od dłuższego czasu; może to jakiś zabieg psychologiczny? Może tak właśnie ma na tym etapie wyglądać...
    tem byl gosc z zarzadu czy rady nad. kupil jak pamietam kolo 60000 szt i szprzedal -15000 szt a kupowal po okolo 2 zl/szt czesc sprzedal po 0.47 gr.
    TO ALBO ON desperat ALBO COS WIE a to juz po walnym - wtej ukladance robi swoja robote
    Jest jeszcze spolka zal. od TEXa i ona do konca byla pewna o ukladzie bo akcje dopiero teraz sprzedaje .
    DZIWNY JEST TEN SWIAT
    POADRAWIAM
  • Re: techmex Autor: ~biedak [95.40.21.*]
    Piotrek, Meśka i inni prysneli z techa i ostrzegali. ja myślałłem, że jednak będzie układ i zostałem, ale nie sam. Pozdrawiam wszystkich na forum, a także: (Piotrka13 i Meśkę)
    dzieki BIEDAK - to o nich chodzi - ja od roku siedze na tej szmacie i tylko usredniam
    cztaalem kiedys Piotrka jak szukal akcji na walne - czesto nie ma mnie w kraju -jezdze
    i nie jestem na biezaco
    POZDRO
  • Re: techmex Autor: ~andzia_pandzia [79.163.177.*]
    jestem z wami na dobre i złe juz innego wyjscia nie ma
  • Re: techmex Autor: ~biedak [95.41.97.*]
    takich niepewnych spółek trzeba pilnować. u mnie też trochę brak czasu. na razie mam z głowy giełdę
  • Re: techmex Autor: ~kerim [83.7.8.*]
    Czy to znaczy,że całą kasę miałeś zainwestowaną w Techmeksie?Żadnej dywersyfikacji?
    jak mnie pytasz to i tak za duzo -- teraz zatone jak o akcjonariuszach zapomna -- to bedzie przekret w bialy dzien - bo byla szansa puscic akcje z prawem pob,
    i zredukowac dlug - nie znam prawa ale chcialbym sprawdzic jak jest na prawde
    - syndyk czy zarzad wyceniaja dla SADU spolke wedle swojego widzi mi sie a SAD tez kreci jak ktos karze moja kasa moje ryzyko z okna nie skocze bo mieszkam na parterze !
    POZDRO
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.