Witam serdecznie i mam propozycję: napiszcie jaka nowa branża w jakiej miałoby działać Infinity S.A. byłaby dla Was ciekawa. Bo to że bedzie niespodzianka dla akcjonariuszy chyba nie wątpicie.
produkcja prezerwatyw lub baloników dmuchanych jest perspektywiczna i zgodna z dużym potencjałem i doświadczeniem spółki (know-how) w pokrewnych dziedzinach
oj doktorku doktorku. Chcesz wziąść kasę a potem się pytasz co z nią zrobić? a czy to nie powinno być tak że masz jakiś pomysł którym zainteresujesz innych a potem proponujesz żeby to sfinansowali? dlaczego wszystko w przypadku tego shitu jest odwrotni niż powinno być? no powiedz klaudisz?
tutaj panie dr. Jasiński poważnych dyskutantów nie znajdziesz,na rozmowy konkretne inwestorów posiadających co najmniej 100 kilo papiera zapraszam na merytoryczną dyskusję w prywatnej korespondencji na maila kognor@wp.pl !!! ustalimy również strategię odebrania z rynku akcji do 30 groni włącznie !!! do usłyszenia !!!
a co jest tam profesjonalnego ?
Opowieści o punkcie zwrotnym przypominają teorie Adolfa H.
On też co chwile miał punkty zwrotne, a ślub wziął parę godzin przed finałem.
Taki prezent dla wiernej acz nierozsądnej kobiety na osłodę ostatnich dni :P
Dnia 2011-01-19 o godz. 20:31 apol1976 napisał(a):
> dzisaj mi się już nie chce bo mam dobre wino ale jutro
> wkleje parę wypowidzi człekokształta tak żeby przypomnieć.
w alkoholu chcesz utopić troski przegranego leszcza???nie tędy droga iluzjonisto,weź się za pracę najlepiej przy pomocy szpadla !!! to ci doda sił na przetrwanie w swojej beznadziejnej sytuacji !!! hahahahahahahahaha !!!
gdy piszesz na forum IFY, proszę dodawaj wyjaśnienie co znaczy słowo 'szpadel' (ew. shpadel), bo kadra IFY może tego nie zrozumieć. Podobnie 'praca za pomocą szpadla', 'praca', 'praca fizyczna', 'praca - jakakolwiek' to także terminy wymagające w środowisku IFY dokładnego wyjaśnienia.
Tu są rozumiane tylko terminy 'emisja', 'kurs', 'walory', 'wycena', 'przejęcie', 'akcje serii A B C .. Ź', 'komunikat', 'prokurent', 'raport'.
'Praca' ... a kto z nich wie co to jest :) ?
Dnia 2011-01-20 o godz. 20:06 ~artie napisał(a):
> gdy piszesz na forum IFY, proszę dodawaj wyjaśnienie co
> znaczy słowo 'szpadel' (ew. shpadel), bo
> kadra IFY może tego nie zrozumieć. Podobnie 'praca
> za pomocą szpadla', 'praca',
> 'praca fizyczna', 'praca -
> jakakolwiek' to także terminy wymagające w
> środowisku IFY dokładnego wyjaśnienia.
Tu są rozumiane
> tylko terminy 'emisja',
> 'kurs', 'walory',
> 'wycena', 'przejęcie',
> 'akcje serii A B C .. Ź',
> 'komunikat', 'prokurent',
> 'raport'.
'Praca' ... a kto
> z nich wie co to jest :) ?
bujaj się imbecylu !!! to wystarczy ??? hahahahahahaha !!!
Dnia 2011-01-21 o godz. 07:22 apol1976 napisał(a):
> człekokształt chcieć banana i nie rozimieć co do niego
> piszą. człekokształt zaraz bluzgać i hahahahah robić.
takie śmietniki jak artie które siedzą na wątku z tobą leszczu od kilku miesięcy...nie są moim obiektem zainteresowania i jakiejkolwiek dyskusji,więc bujajcie się razem oraz nawzajem adorujcie swoje wypociny malowane w strachu przed ..... ???? hahahaha !!!