• * WIELKA BIAŁA ŚWIECA !!! * Autor: ~miłapani [77.254.57.*]
    Oscylatory generują jednoznaczny sygnał wybicia wraz z podwójną formacją klina!
    Ale nie koniec na tym , co jeszcze ? :
    -czwartkowa decyzja Rady Polityki Pieniężnej w sposób jednoznaczny określi trwały trend przekładający się na aprecjację walorów Spółki w trybie długo i średnioterminowym
    -dzisiejsze wzrosty na DJ ,S&P a zwłaszcza na nastawionym na nowoczesne technologie NASDAQ wraz z jutrzejszym mocnym otwarciem gieły izraelskiej w sposób trwały określą wysoką pozycję walorów Spółki na rodzimym rynku
    -w związku z tymi rewelacjami akcjonariusze Spółki winni sobie przygotować oraz mieć w pogotowiu wielką białą świecę
  • Re: * WIELKA BIAŁA ŚWIECA !!! * Autor: ~re [95.49.248.*]
    a ja obstawiam wybicie dołem z trójkąta.celowa manipulacja wykresem..teraz coraz częściej tak bywa bo ludzie grają pod wykres i świece.koniec i kropka---zmylenie przeciwnika.
  • Re: * WIELKA BIAŁA ŚWIECA !!! * Autor: ~czerwone szelki [77.113.232.*]
    a ty jesteś tym przeciwnikiem ?
  • Re: * WIELKA BIAŁA ŚWIECA !!! * Autor: ~kaftan bezpieczeństw [95.49.246.*]
    jadziem na 28 czy chcesz czy nie.
  • Re: * WIELKA BIAŁA ŚWIECA !!! * Autor: ~czerwone szelki [77.115.47.*]
    No to jadziaj se i nie jedziaj tylko bez most bo se jaja obmocys
  • Re: * WIELKA BIAŁA ŚWIECA !!! * Autor: ~miłapani [77.253.86.*]
    Oto nadszedł czas !

Inwestorzy Spółki powinni uczynić Wielki Krąg .
    Każdy z białą świecą, pochylony i z obnażoną dupą , winien sie ustawić za następnym inwestorem z tą wielką białą świecą. Jeśli ma litość może ją posmarować mazidłem .
    Jeśli ma twarde serce pozostaje mu czekać na sygnał . I - bezlitośnie dopełnić przeznaczenia.
  • Re: * WIELKA BIAŁA ŚWIECA !!! * Autor: ~re [79.191.178.*]
    coś ty piła,,, .wskakuj w texa będziesz mieć trzy razy tyle akcji
[x]
POLREST 487,50% 0,47 2016-02-04 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.