Sprawdźcie proszę Marvipol, zdrowa , zdywersyfikowana spółka na historycznych minimach...
Jak się zacznie p(w)alić kurs ...może warto tam się schronić??
ja trzymam ponad polowe ale mam po taniosci wiec duzo nie ryzykuje jednak u nas plynnosc jest za cieka aby spekulowac mam tylko 300 szt wiecej nie pakuje ale rokuje ze te 75 udezy po wynikach i wtedy za 3xx pchniemy
dla jednych 300 to tylko dla innych duzo... ja mam 70 sztuk i to wszystko na co mnie stac, jak pierdyknie w dol to pozostana marzenia, ale co tam swiat nalezy do odwaznych. poczekam zobacze.
asia ja juz w tym syfie (GPW) siedze kilka lat sobiech jest specyficzny i tego nikt nie podwazy ale jest ekstremalnie ciezki do gry na naszym rynku we francji jest dosc plynny, u nas zero gram na nim juz dluzszy czas ale im dluzej do posiadam owszem udalo mi sie na nim narobi na poczatkowych wzrostach bardzo pewnie bo mam dostep do notowan on line we francji ale teraz jest coraz gozej wiedac ze korelacja jest coraz bradziej zblizona czasami bylo to nawet 10 pln roznicy ale papier jest mocno spekulacyjny wiekszosc gra tu pod wyniki za q4 duzo kasy mam w chemii jak ciech synthos wiec te ostanie spadki mnie nie ruszaja teraz tylko czekam na ozywienie w deleloperce a sobiech musi sobie rdzic jesli czesciowo umoza zobowiaznania do NY mellon to juz bedzie sukces ale ich ostani WF jakos nie wskazuje zeby tak bylo staf spadgki to nie GS aby pzowlic tak latwo na odebranie kasy