• do marre jony sadownik30ha Autor: dzejkob [93.181.130.*]
    dziendobry chlopaky:)

ja tu rzadko pisuje, ale akcje mam, widzialem od czasu do czasu ze jakas at tu uskutecznialiscie.

a poniewaz srednia mam srednia:) to jestem na chwile obecna delikatnie w plecy, stad moje pytanie.

jak czujecie w kosciach, gdzie to dno? watpliwe ponizej zeta. i najwazniejsze jakie oczekiwania na najblizszy powiedzmy miesiac?

pozdrawiam.
  • Re: do marre jony sadownik30ha Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    wtedy sie spełni podwojny szczyt ( wysokosc pagórków = jakies 50 gr) odmiez w dół od 1,39 - troche wyzej mamy 150 dniowa - i tam mogłoby sie ewentualnie zatrzymac

jak na panike to mamy mega małe obroty
  • Re: do marre jony sadownik30ha Autor: ~marre [85.238.222.*]
    obroty b. niskie wrecz mizerne, na dogrywce widac nie ma komu oddac ale kurs sie obsuwa bo jakos brak zdecydowanego popytu wiec podaz znosi kurs nizej...
    ciekawe kiedy sie komus znudzi bo te tranzakcje to takie hmm... wymuszone
    wystarczy ze stoi 45tys. po 1,43 na stronie S aby sie ktos znalazl do wrzucenia na lewo
  • Re: do marre jony sadownik30ha Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    chłopaki wszystko napisali więc ja nic nie dodam... :-)
    na upartego ilość transakcji zliczysz na palcach rączek i nożek... :-)
    nie obserwowałem sesji, ale 11:34:30 i to by było na tyle w dniu dzisiejszym... :-)

ile jeszcze spadnie to zależy od tego ilu będzie chętnych sprzedać... :-)

najwięcej w temacie ma tu do powiedzenia GA plus Anr2... :-)

ale oni milczą jak zaklęci ... widać nie sprzedają...

jak gdzieś wspominałem mam grube mazaki, więc nie zawsze z kreską trafiam... ale jak na wykresy( a w szczegolności Macka) patrzę... to coś mnie tak pod skórą... że pasowało by... to chyba właściwe określenie... pasowało by i aż się prosi kilka sesji na lekkim +

najbliższy miesiąc wg.mnie nie powinien przynieść rozstrzygnięć... chyba, że pojawią się jakieś infa ze strony emitenta

pozdr
  • Re: do marre jony sadownik30ha Autor: dzejkob [93.181.130.*]
    o:) odpowiedz, satysfakcjonujaca, no moze polowicznie, bo kurs caly czas zjezdza.

ale fakt. obroty jak w warzywniaku. jutro pomysle co z tym zrobic:) dzieki:)
  • Re: do marre jony sadownik30ha Autor: ~bachor [178.42.169.*]
    Tylko spokojnie. Jesteśmy na linii wsparcia.Różnie może być. Pozdr.
  • Re: do marre jony sadownik30ha Autor: ~marre [85.238.222.*]
    straszaki cwanie wystawiane ktore znikaja jak sie popyt zbliza.... hmm... i cisza na forum sie zrobila? ;)
[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,83 2026-05-07 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.