• Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~jarek [91.94.113.*]
    Piękna konsolidacja. W długim terminie cały czas jesteśmy w tr. wzrostowym , a w krotkim jest duża szansa na ruch w dół.

Jak Wy to widzicie od strony technicznej ???
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~niko [193.26.25.*]
    Ładnie zauważyłeś przeanalizuj jeszcze czas konsolidacji + napływające informacje a wnioski nasuną się same
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~jarek [91.94.113.*]
    Oczywiście chciałem napisać na ruch w górę :)))
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: karsyk1980 [83.18.68.*]
    tak też sie stanie tylko kiedy..... wkrótce wkrótce
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~r2d2 [89.77.134.*]
    coś mi się wydaje że jakaś łajza wychodzi pomału z papierka i dopóki nie skończy będziemy się kisić na tym poziomie. Codzienne lekkie wywoływanie sztucznego popytu a potem wywalanko, plus tylko że ktoś to odbiera :)
    dzisiaj na koniec sesji zapakowałem się pod sam korek, wyszedłem górą z nikosia i teraz czas na kompap do 20zł może nie dobijemy ale 16 zł w przeciągu nadchodzącego kwartału dla cieprliwych jak najbardziej do osiągnięcia. Fundy maja nas na celowniku......
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~abramis [95.49.68.*]
    Na razie to nawet w popularności spółki na bankierze jest cienko, bo 184 pozycja.
    Teraz tylko nie wymiękać, a nawet coś dobrać by się przydało.
    Będzie lepiej, ale do 16zł. jeszcze długa droga.
    Ja trzymam pakiet- na pewno będę zadowolony;)
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~krisb [83.9.117.*]
    widze ze niektorym pekaja stopy-biedni ludzie nie wiedza co maja-i dobrze takich jelopow nie ma co zalowac a moze to krzysiu moska robi promocje-a tak niedawno pil wino z lipka-nieladnie i to moj imiennik.bedzie ok i nie ragowac
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~sirpiotr5 [94.40.17.*]
    Dnia 2011-01-21 o godz. 13:17 ~krisb napisał(a):
    > widze ze niektorym pekaja stopy-biedni ludzie nie wiedza co
    > maja-i dobrze takich jelopow nie ma co zalowac a moze to
    > krzysiu moska robi promocje-a tak niedawno pil wino z
    > lipka-nieladnie i to moj imiennik.bedzie ok i nie ragowac

Moska ma spore dyskonto więc może sobie sypać bez obaw. A swoją drogą czy nie jest to trochę zastanawiające, że wywala się już teraz jeśli przed KMP taki potencjał wzrostów?
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~radek79 [217.67.201.*]
    Dnia 2011-01-21 o godz. 13:29 ~sirpiotr5 napisał(a):
    > Dnia 2011-01-21 o godz. 13:17 ~krisb napisał(a):
    >
    > widze ze niektorym pekaja stopy-biedni ludzie nie wiedza co
    > > maja-i dobrze takich jelopow nie ma co zalowac a
    > moze to
    > krzysiu moska robi promocje-a tak niedawno
    > pil wino z
    > lipka-nieladnie i to moj
    > imiennik.bedzie ok i nie ragowac

Moska ma spore dyskonto
    > więc może sobie sypać bez obaw. A swoją drogą czy nie jest
    > to trochę zastanawiające, że wywala się już teraz jeśli
    > przed KMP taki potencjał wzrostów?

a nie przyszło Wam do głowy, że jest to celowe działanie w celu wystraszenia małych, zebrania akcji z otwierających się stop lossów w niższej cenie? podejrzewam, że to jest ustawione pomiędzy Lipką, a Moską. ostatnio prezes reagował na próbę zaniżania, a teraz nie reaguje, a jeszcze może, bo nie ma okresu zamkniętego.
    Po to też według mnie było oddanie niedużego pakietu funduszowi zamkniętemu i komunikat o zejściu poniżej 5%
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~kris b [83.25.44.*]
    wg mnie lipka nie stoi za tym bral juz od 8.8-byly komunikaty-bo juz wczesniej wiedzial o ozgrafie.wg mnie to moze byc moska straszac uruchamia niektore stop lossy.temu panu od dawna nie wierze i sa przylkady na innych spolkach.kiedys ladnie zalatwil interferie i lubawe.kompap stoi na ladniej sciezce inwestycyjnej i radze doswiadczonym inwestrom nie reagowac na te ruchy/pozdro
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~radek79 [217.67.201.*]
    Dnia 2011-01-21 o godz. 15:52 ~kris b napisał(a):
    > wg mnie lipka nie stoi za tym bral juz od 8.8-byly
    > komunikaty-bo juz wczesniej wiedzial o ozgrafie.wg mnie to
    > moze byc moska straszac uruchamia niektore stop lossy.temu
    > panu od dawna nie wierze i sa przylkady na innych
    > spolkach.kiedys ladnie zalatwil interferie i lubawe.kompap
    > stoi na ladniej sciezce inwestycyjnej i radze doswiadczonym
    > inwestrom nie reagowac na te ruchy/pozdro
    A ja radzę reagować i podskubywać, bo teraz jest naprawdę tanio licząc. że OZGraf jest już w Kompapie.
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~r2d2 [188.33.86.*]
    Dobrze napisałeś jarek :) w poniedziałek powtórka i witamy 6.8 -7.0 ! brawo leszczyki !
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~r2d2 [188.33.86.*]
    Lipka i spółka to chyba jakieś duże leszczyki bo wszyscy sprzedają a oni kupują ")
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~Cree [80.51.28.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=2&_OID=43&_Lang=pl&_RowID=1700993&category=11,36,31,32,33&_CheckSum=2018267972
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~r2d2 [89.77.134.*]
    Mam nadzieje że pan M. i towarzysze wysypali wszystko co mieli ewentualnie dokończą w poniedziałek i bez zbędnego balastu będzie można jechać w górę :)
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~kris b [83.9.116.*]
    biedny lipka tak sie napocil-dopial cel z olsztynem-akcjonariusze powinni poczuc sie pewniej i przygotowac na zyskiwanie wartosci firmy-a tu ktos wykreca walek na akcjach.gdyby to zrobil lipka to strzelil by sobie w stope-spolka zainwestowala duzo gotowki w nowy cel a zachowuje sie tak jakby trasakcja z olsztynem zostala anulowana.podejrzewamy moske ale nie mozna tego mowic jednoznacznie nie majac dowodow-
    trzymać zwieracze, jak któryś przedmówca napisał na bank wyleszczaja mistrzów z włączonymi stop lossami, kiedy odpala rakietu to nie przesadzając myślę że 20 PLN to może być mało, przygotowałbym się mentalnie na dalsze zawirowania i spadek kursu nawet w okolice 5 zł ale z drugiej strony panowie przy obecnych obrotach? przecież to miernota nieobeznana na giełdzie puszcza kompapik. Moje zdanie i opinia jest tak że potrzeba nam trochę czasu, w końcu i moska i lipka musza uzbierać co chcą (taka ilość akcji żeby po drodze do XX zł nikt im nie podskoczył) i wtedy ruszą i z całego serca im życzę żeby spełnili założenia mojej bujnej wyraźni bo jako realista wiem że 20 zł to mało a jako fantasta uważam że przy dobrym ubieraniu i zachowaniu akcjonariatu to i ze 50 PLN może być (przez krótka chwile)

Ps. proszę sie nie sugerować moim wywodem po 3 żywcach z biedronki (promocja 9,50 zł za 3x650ml) no i delikatnym bolsikiem wcześniej ;)
    PSS. dobra z tymi 50 zł moze przesadziłem ;)
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: belagio [83.6.122.*]
    faktycznie z tymi 50 zl/szt troche przesadziles wg mnie ale ponad 20 bardzo realne, ja czekam na powtorke z rozrywki, za ostatnie zarobione pieniadze na kompapie dom sobie wybudowalem, teraz mam podobna ilosc akcji i kupione za podobne wartosci, czesc jeszcze z pp.
    ostatnio z 6zl do 24zl czekalem ponad dwa lata, tym razem nie zanosi sie na dluzsze oczekiwanie, pozdrawiam
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: ~osoba powiązana [83.18.68.*]
    Znacieten utwór:???
    "Moska szaleje nananana, Gerega się śmieje :):) nanann Lipka głupieje nanana i ref. bo kompap rozpala każdego górala:):)
  • Re: Bardzo możliwe wybicie w górę Autor: belagio [83.6.122.*]
    kompap rozpali nie tylko górali :)
    kompapu akcji mam troszki na wielkanoc będzie troche radoszki ;)
[x]
KOMPAP 0,00% 18,80 2026-05-15 12:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.