• czyżby zabrakło chetnych do sprzedarzy Autor: ~krz [188.146.7.*]
    w piatek tak chetnie wszyscy sprzedawali mi też udało sie troche złapać .dzisiaj od rana wyścig przed sesja kto taniej sprzeda ja ustawiam sie na 7, 20 i brak chetnych .
  • Re: czyżby zabrakło chetnych do sprzedaży Autor: ~krz [188.146.7.*]
    wystawiłem żeby nie było dużych różnic miedzy kupnem a sprzedaża to wcale nie znaczy że chce kupić ale jak by ktoś chciał sprzedać bo potrzebuje drobnych to nie ma sprawy.sorry za bład w sprzedaży w temacie.
  • Re: czyżby zabrakło chetnych do sprzedaży Autor: ~miszcz [89.230.73.*]
    jeszcze będą sie zabijac przzy 12 zetach. juz niedługo raport - powinno byc ok.
  • Re: czyżby zabrakło chetnych do sprzedaży Autor: ~krz [188.146.79.*]
    Siedze na kilku spółkach ale żadna nie ma tak dobrych wskażników jak ta ,gdyby nie zdrowe zasady inwestowania na giełdzie które mówia że nie można inwestować w jedna spółke ,wszedłbym tu całościa kapitału Jestem pewny ,że jeżeli przekroczymy na stałe 12 zł pojawia sie tu normalne obroty i wtedy dopiero cena pójdzie w góre.Urzadzenie RiverbedŸ SteelheadŸ i urządzenia Steelhead Mobile które oferuje firma ( przyspieszenie transferu danych pomiędzy oddziałami i centralą eliminujące konieczność ciągłej rozbudowy łącz, jedynego skutecznego dotychczas rozwiązania problemu) zostało wybrane Produktem Roku 2010.W tym upatruje najwieksze możliwości zwiekszenia dochodów firmy ,,ponieważ wiekszość instutucji wcześniej czy póżniej bedzie musiała je wdrożyć u siebie .Pamietajmy że 2 mln w2008 i 1 mln zł w2009 poszedł na reklame a reklama przy tego typu produktach musza być .Oczywiście że jeśli produkt wdroży wiecej firm produkt bedzie reklamowal sie sam .Gdyby go wliczyć tej 1 mln do zysku netto to mielibyśmy c/z 4 nie wyobrażalne na GPW.Siedze też na Assecopol,Epigon,Ssi .
[x]
S4E 2,17% 37,60 2026-04-09 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.