Zarząd Spółki XPLUS SA informuje, iż w dniu 13 stycznia 2011 roku na podstawie
Uchwały Nr 57/2011 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
zostało wprowadzonych do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect
1.500.000 akcji zwykłych na okaziciela serii D spółki XPLUS SA o wartości
nominalnej 0,01zł (jeden grosz) każda
Puknij się w łeb. Te półtora miliona akcji to sprawa zamknięta i w rynek szybkonie wejdzie, a do 0,60 groszy potrzeba tylko 100-150 tyś. złotych.
Najpierw się zastanów i nie wypisuj bzdur.
ladnie trzymaja kursik bo teraz bedzie jazda z 30gr na 1zl przy nastepnym ruchu i to mi sie podoba bo jak przyjdzie hossa na male spoleczki to z 1zl pojedzie w kilka tygodni na 5zl czy na 10zl
warto trzymac i czekac na te hiperbole na wykresie i wtedy opierdolic to leszczom
i nikt nawet nie chcial zlecen wystawiac na S po 19gr - zero zainteresowania wiec nikt sie waloru pozbywac nie chce - prost co sie stanie z kursem, ktos chetny kto zechce kupic bedzie parl do gory i to ostrymi zleceniami wiec szybko bedziemy na 1zl
bedzie dymanie tylko grzecznie trzeba na nie poczekac
xTech... poki takie pasozyty jak Ty, ktore czekaja na wzrosty nie sprzedadza, poki gowno ze wzrostow bedzie
trzymasz Swoj milionowy pakiecik z nadzieja, ze sw. Mikolaj podbije Ci kurs na oczekiwany poziom
niedoczekanie
posiedzisz z walorem dlugo
jeszcze 10 gr zobaczysz przed 1 pln
Przestraszyłeś LESZCZA, dał 1,4k akcji po 28gr...Brawo! Na większą ilość poniżej 30gr do 14 lutego bym nie liczył. Przez kilka mijających dni totalny spokój na walorze. Nikt nie pękł. Mam nadzieję, że nie pęknie! Tak trzymać Panie i Panowie! Jestem bardzo zadowolony z obecnego stanu... Bo to świadczy o tym, że wielu inwestorów najprościej w świecie liczy na duże wzrosty na tej spółce krótko jak i długoterminowe. Pozdrawiam wszystkich xplusowiczów!
powiem wprost - kupilem po 15gr mimo ze sie zastanawialem nie raz i nie dwa czy po 12gr to dobra cena ale mi jakos przeszla bokiem
jak pojawi sie cena ponizej 20gr to dobiore z 200 tys sztuk