;) zobacz jaka mała ilość akcji jest na stronie podaży 600 akcji i mamy 5 zł a wyżej przy średnich obrotach polecimy na nowe szczyty ale potrzebne jakieś info pozytywne ;)
no niby się zgadza , ale żeby poszło to popyt jest ważny , a tutaj kicha ....wszystko blokowane jest kilkuset akcjami i nikt nie ma odwagi zebrać tego ...niecierpliwi wywalają po 100-200 i kurs robi się nieciekawy ....kilka batoników stoi , ale na niskim poziomie , a to oznacza , że ten ktoś chce , żeby rosło tylko nie za jego kase ....próbowałem troche podgonić kursik kilka dzionków temu , ale nikt się nie przyłączył
ja równiez pilnuję kursu i obserwuję codziennie ale tutaj potrzebne jest info np o ilości użytkowników ich produktu i samo poleci powyżej 10 zł! a faktycznie malutko akcji po prawej ;)
Pisałem do prezesa prosiłem o info na temat nowych klientów a on nawet nie odpisał.Ja poczekam bo liczę na duży wzrost,ale prezes mógłby być bardziej aktywny.Chyba,że ma asa w rękawie i leje na niecierpliwych a wynagrodzi oddanych.
no to się doczekaliśmy ...cosik drgnęło na papierku , obaczymy do ilu podjedzie bo papierka malutko , a konsola była bardzo męcząca ....ostatnio mam fart do brania zdołowanych papierów najpierw inwista poniżej zety potem tetlani , teraz air no i zbieram powoli remedisa ;)