695 k akcji jest na FF , troche więcej niż milion zł to idealna spólka dla spóldzielni . Moim zdaniem będzie teraz szczepanie frajerów i wyjazd do góry .
Ryszard. Czytałem twoje wpisy na SZARZE . Sprawdzały sie Twoje sugestje prawie w 100 % . M yslę , że tu tez bedzie pompa. Jeszcze chwila i ruszy. Ja dokupiłem .
Przełom lutego i marca widzę szczyt na wig-20 2900pnk . Ile Des będzie kosztował trudno powiedziec , ale mysle że duzo wyżej . Nastapi to gdy akcje będą juz w odpowiednich rękach .
i dlatego miedzy innymi uważam ,ze od początku tygodnia powinien byc odpał spowrotem i w przyszłym tygodniu powinniśmy juz wrócić na 2 ,50 zł - wiec kto madry to sie zapakował na spadku w piątek lub bedzie dobierał w poniedziałek a ci co kupowali po wyższej cenie tez beda usredniac, jezeli tylko maja wolne srodki. Jak spojrzy się ogólnie na spółke to spółka ma perspektywy dużego wzrostu - dla tych co maja papier potrzeba jest zachowanie spokuju i bez panikowania oraz oddawania akcji spódzielni ze stratą.
Panowie odbijemy szybcjej niz to sie wydaje i kazdy bedzie zarobiony a cóż taki jest urok NC kto panikuje to tracji.
Osobiscie uwazam że na odbicie trzeba bedzie poczekać do końca miesiaca poniewaz zbijanie kursu nie przyniosło jeszcze zamierzonego efeku skupu odpowiedniej ilości akcji. Czym mniejsze będa obroty na tej spólce , tym dłużej będzie trwał skup . Na tej spolce nie ma ludzi zarobionych , od Was zalezy czy będziecie oddawac ze stratą . Nigdzie nie moge się przeczytać o wynikach finansowych tej firmy . Mysle ze w lutym akcjonariusze DES pokazą pazur spekulanta . Ta firma to mód dla drobnej spółdzielni , i wystarczy tylko iskra do całkiem imponujacych wzrostów spekulacyjnych .
Moim zdaniem za mało się jeszcze przemieliło akcji , cwaniaki nie puszcza jeszcze kursu , tylko beda blokowac . Te 1 tylko mnie utwierdzają ze spółka jeszcze postoi .
Mozna powiedzieć, że spółka niejako dziwna - w dniu debiutu zamyka się na górnych widłach a dzień pózniej zjazd na ok 30%. Spółka wogole nie grana i ten wczorajszy chyba ustawiony skup na 1.33. Papier zbierany po jak najnizszych kursach-tylko komu pożniej oddać skoro wogole nie rosnie???
Podobna sytuacja miała miejsce z rok temu na Damie- w dniu debiutu wysoko, póżniej zjazd i balansowanie w przedziale 16-18 groszy przez mc a potem wybicie i trzymanie trendu wzrostowego przez ok m-c, moze tutaj też tak będzie????
Pozdrawiam posiadaczy:)
P.S Panie Ryszrdzie- dobrze Pan przedwidział wczorajszy 10% ale nie wzrost tylko niestety -zjazd:(
Nie wiem o co Wam chodzi z tym dokumentem - widac, ze jestescie nowi w tym bizesie.
Kto inny byl zalozycielem, a potem ktos inny doszedl do spolki i stad te transakcje pomiedzy zarzadem. Przeczytajcie kto kupil - najwazniejszy gosc, ktory ma doswiadczenie w sieciach handlowych!!!!!!!!!!
Ja uwazam, ze dupy dal AD puszczajac to po slabych rekach i trafilo to pewnie do takich co jak zarobia 20% to maja juz dosc.
Spola dobrze performuje, na tle innych jest brylantem, i jesli prognozy na 2010 nie sa kompletna fikcja, jak to bylo w podobnych przypadkach, i zarzad zagra na lock upach ciagnac je w gore to po publikacji rocznego mamy 100% up - ale to moja analiza- ja na niskich poziomach dobieram.