tak ciekawe akcje, spadło nisko i zaczyna odbijać. a propos na co patrzysz Miro kupując akcje? na "nowy" dołek? nie lepiej inwestować w debiuty? (jeszcze nie prześledziłam dokładnie czy wtedy akcje zawsze idą w górę, bo tylko zerknęłam, że nie zawsze tak jest)
Waspol jest bardzo wydołowany.W tej chwili komunikaty o ich przejęciach nie robią wrażenia.Rozwój firmy widzę tylko w wejściu inwestora.A jest ich kilku.I to poważnych.
Ladnie to kolego naganiac na akcje, ktore jeszcze wczoraj uwazales za smieci.? No chyba, ze wlasnie kupiles i szukasz jelenia aby zarobic na kims. Sprzedaz, a pozniej bedziesz sie z niego smial, ze kupil akcje nic nie warte.
Wlasnie przez takich jak ty ludzie traca swoje pieniadze.
Re: Umowa.....
Autor | ~Miro. [83.29.33.*] 2011-01-03 16:06
Zobacz wątki dotyczące Waspol
Zobacz profil Waspol
Nie zgadzam się .Tzw."własny import"realizuje już cała konkurencja od dawna..Wielokrotnie to są niezłe produkty.Na samym końcu za tego typu działalność wziął się Waspol.Dodajmy,że gdyby pojechali do obojętnie którego kraju dalekiego wschodu podpisaliby kontrakty na ciekawe produkty.A tymczasem pojechali do Estonii i zakontraktowali badziewie które będzie leżało w magazynie .A na samym końcu rozdadzą to pracownikom w paczkach na święta.Waspol w tej chwili jest firmą za słabą na konkretny rozwój.Jedyne co będzie być może rosnąć to strona przychodów.Jeżeli chodzi o zysk,to przy tych obrotach jest marny,a będzie jeszcze gorzej.Przyszłość widzę tylko w przejęciu przez konkurencję.Problem jednak jest taki ,że konkurencji będzie taniej doprowadzić Waspol do bankructwa aniżeli przejmowac.
Waspol zmienił politykę .Napisałem swojego czasu ,że maję dwie drogi rozwoju.Upadek ,lub poważny inwestor.Wygląda na to ,że będzie to drugie.Wiem kto próbuje przejąć kontrolę nad tą firmą i dlatego uważam ,ze w tej chwili spółka jest godna zainteresowania.Wyraziłem
tylko swoją opinię .Nie posiadam akcji Waspolu i nie zamierzam nabywać.Zatem kolego detektywie gdzie jest tu jakieś naganianie?
Nie wiem czy pamiętasz kolego,że Waspol kosztował kiedyś ok 15 zł.Może mi pokażesz mój wpis z tego okresu naganiający na kupno.Jak wiadomo są tacy którzy to robili.Dzisiaj kosztuje ok 6zł,a Ty mi piszesz człowieczku ,że dzięki taki jakim jak ja ludzie tracą pieniądze/żenada/Tyle w temacie.