Gdyby była redukuj, a najlepiej sprzedaj to na pewno byśmy urośli... a tak, to okaże się w przyszłym tygodniu. Przy takich obrotach to 10K papier zbija kurs o kilkanaście %.
Nic to. trzeba być dobrej myśli :-) Słońce niebawem dla nas zaświeci
tylko trzeba mieć za co ;) ja już pakietu zwiększyć nie mogę ale rzeczywiście obroty są marne. Dostrzegam pewna analogię spólek chemicznych sprzed półtora miesiąca. Może się sprawdzi?
jakie perspektywy. tu się nic nie dzieje od 07.09.2010 po odcięciu jedna podbitka około 15.10.2010 potem podejście na 12,29 . 15.11.2010 i od wtedy cały czas lipa. totalny marazm obroty jak w sklepie z terakotą. szału nie będzie, teraz obroty 260 tys z kawałeczkiem , o czym to świadczy? żadnych perspektyw.osobiście miałem po 11,10 od września isprzedałem na dniach po 11,50 szkoda czasu.
do wynikow bedzie kiszonka i tego nic nie zmieni. po nich zobaczymy jaki obierze kurs. przed wynikami za 3Q wszyscy liczyli na rekordowe zyski i stad podbicie ceny. po ogloszeniu wynikow - nastapilo wielkie rozczarowanie. ja wtedy wlasnie wyszedlem bo przeczuwalem ze nic dobrego tu sie nie bedzie dzialo. zainwestowalem w sns i dzis jestem z tego b.zadowlony. terez nikt w ciemno nie bedzie bral cersanitu choc nadal uwazam spolke za perspektywiczna. pozdrowienia