• Popyt Autor: ~ktom [83.11.245.*]
    Regularnie , systematycznie ktoś odbiera duże pakiety z ukrytego. Dzisiejszy poranek i znowu zdjęto 1500 szt.
  • Re: Popyt Autor: ~ktom [83.11.245.*]
    Godz. 12.49 ponownie zdjęto 900 szt. Ciągle brakuje zdecydowanej podaży ,oby tak dalej !
  • Re: Popyt Autor: ~ere [78.88.22.*]
    Zdejmij pakiet po 97 ,tam stoi baton ha ha ha
  • Re: Popyt Autor: farnick [109.207.62.*]
    Baton jest sztuczny i sam się zdejmie w odpowiednim czasie.
  • Re: Popyt Autor: ~ktom [83.11.245.*]
    i kto się śmieje ostatni ? !!! Proszę o opinie co takiego się dzisiaj stało :) ?Zbliżamy się do 100 i wreszcie są obroty. Ktoś coś wie a my się dowiemy w odpowiednim czasie. Dywidenda jest za mała żeby kusić do zakupów ....
  • Re: Popyt Autor: ~lobuziakszcvz [79.188.25.*]
    kupowac czy nie ..?
    jest tak drogo
  • Re: Popyt Autor: ~zainteresowany [46.134.59.*]
    Drogo się zrobi jak zobaczymy 140, od miesięcy trąbie ,że siedzieliśmy zbyt długo a długa konsolidacja to długie wzrosty.oczywiście będą też korekty ale kierunek jest jeden.
    Nie zdziwie się jak do połowy roku zobaczymy historyczną wycenę.

Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Popyt Autor: ~ktom [83.28.51.*]
    A podaży ciągle brak ....
  • Re: Popyt Autor: ~kolombo [83.26.229.*]
    mi to wygląda na celowe podbijanie kursu
  • Re: Popyt Autor: ~janek [193.19.124.*]
    Spokojnie, chyba nie chcemy żeby się zrobiło głośno o Puławach.

+ 3 do 5% dziennie w zupełności wystarczy
  • Re: Popyt Autor: ~Kacper [91.200.38.*]
    Co się dzieje z chemią?

Nie żebym narzekał bo mam akcje AZOTÓW, CIECHU i PUŁAW; POLICE też ostro w górę (w ogóle cały Wig-chemia +5%).

Ktoś się orientuje o co chodzi z ta branżą? Było jakieś info?
    Bo nie wierzę, że to tylko sam raport DM BZ WBK (tym bardziej, że WIG-banki i wig-paliwa jakoś bardzo nie rośnie)
  • Re: Popyt Autor: ~ktom [83.28.51.*]
    przekroczyliśmy 100 i obroty wreszcie są! Jakiś prorok ze mnie czy co :)
  • Re: Popyt Autor: ~drobny ciulacz [217.98.85.*]
    słabe obroty jak na taki wzrost
    może pojawi się większy przy 120zł
  • Re: Popyt Autor: ~zainteresowany [91.94.239.*]
    Gratuluje Tym którzy czytali i działali.

Dalej sobie czekam ,siedzę i sreberka zwijam.

Chcieliście obrotów i są tylko za mocno wyskoczyliśmy co mi się do końca nie bardzo podoba .

Uważam ,że Gruby który trzymał to w garści zmienił taktykę i jeszcze z 20 % i sru.

Gratukuję zarobionym .
  • Re: Popyt Autor: ~alek75 [95.160.204.*]
    ...ja też od roku czekałem na takie poziomy (po drodze skasowałem dywidendę) ale teraz się zastanawiam czy dalej to trzymać czy też wysiadać ? z jednej strony do dywidendy warto potrzymać (pewna kasa na czysto) a zdrugiej strony za mocno to wyskoczyło
  • Re: Popyt Autor: ~kamil.,.. [82.16.200.*]
    mysle ze powtorzy sie sytuacja z poczatku 2007 roku,powinnismy przebic poprzednie szczyty,jazda na 140,mysle ze Ciech ma duzy potencjal wzrostowy po slabych wynikach w ostatnich kwartalach ,zaczyna wychodzic na swoje Pozd
  • Re: Popyt Autor: ~fix23 [62.21.96.*]
    czego sie podniecacie czysta spekuła...9.32 pakiet 10000 akcji, 10.53 5000 akcji i kurs w górę, a na końcu sesji popatrzcie na transakcje realizacja tego wszystkiego, koniunktura dobra i okazja do podbijania kursu ale wg mnie to juz przewartościowanie i spekulacyjna banka
  • Re: Popyt Autor: ~alek75 [95.160.204.*]
    no i co z tego ? co mnie to obchodzi dlaczego wzrosło? pytanie jest proste -czy czekać czy wysiadać?
  • Re: Popyt Autor: ~zainteresowany [46.134.74.*]
    Jeśli przeskoczymy okolice 113 pln, co jest bardzo możliwe juz w poniedziałek to następny przystanek 140 .

pozdro.
  • Re: Popyt Autor: ~etc [79.163.3.*]
    we wtorek 150..!, środa 160..!..etc..etc
  • Re: Popyt Autor: ~kamil..., [82.16.200.*]
    te wzrosty nie byly przypadkowe ,z reszta wszystkie spolki z tego sektora ostro wystrzelily,popatrzcie na synthos rosnie w nieskonczonosc,kiedys napewno sie to skonczy,ale nie sadze ze nastapilo to przed ogloszeniem wynikow rocznych,pozdrawiam
  • Re: Popyt Autor: ~mirex [79.163.59.*]
    racja..
[x]
PULAWY 2,67% 49,90 2025-12-09 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.