Rejestracja podwyższenia kapitału zakładowego
Zarząd Remedis S.A. informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał postanowienie Sądu Rejonowego Poznań Nowe Miasto i Wilda, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, na mocy którego w Krajowym Rejestrze Sądowym został dokonany wpis podwyższenia kapitału zakładowego Spółki z kwoty 2.245.600,00 zł do kwoty 2.415.600,00 zł, wynikający z emisji 1.700.000 akcji zwykłych na okaziciela serii D o wartości nominalnej 0,10 zł każda.
Przez ostatni tydzień krążyły na sprzedaży w okolicach 1,20-1,40 dwa batoniki 34 000 i chyba 27 000 sztuk .Ktoś na siłę chciał je sprzedać,tylko przy tych obrotach nie mógł.Od dwóch dni już ich nie ma.Pewnie rozmienil na drobniejsze i sprzedał na siłę a,że obroty były male to musiał być kurs zbity.Tak samo widzę,że na 0,92-0,93-0,94 zł jest ustawione na kupnie odpowiednio 25 000,50 000 i 25 000 sztuk-czy to nie ten sam?
Fraktal jestes niedoczytany tutaj przez ten rok będzie tylko 1,7mln akcji i ani grama więcej reszta to akcje imienne i z lockupem ..zacznij w końcu czytać informacje które spółka podaje to przestniesz głupoty pisać
FIRMA JEST JUZ PRZEWARTOSCIOWANA. Mozesz pisac co chcesz. Nikt nie da wiecej niz 1 zl, bez wzgledu na lock-upy. Ostrzegalem Was, ze beda spadki, ale nie chceliscie mnie sluchac. Jak na razie teoria fraktali na polskim rynku akcji sprawdza sie. Odezwe sie, jak REMEDIS wygeneruje sygnal kupna. TRZYMAJCIE SIE !!!! Wiara czyni cuda.
Znacie ten utwor: Don't Stop Believin'
http://www.youtube.com/watch?v=PlzWbZ3GfMo
Dnia 2011-01-14 o godz. 08:37 ~fly napisał(a):
> wysypiesz swoje 100 sztuk po 1zł hehe
Nie ma gdzie....
REMA (REMEDIS-PDA) - wszystkie zlecenia kupna z 15 min. opóźnieniem
zobacz również wszystkie zlecenia sprzedaży
« powrót
1,00 ......... 1412 ......... 17:16:18
0,55 ......... 5555 ......... 13:13:08
0,50 ......... 5000 ......... 13:12:32
nauczcie się odróźniac podbitki, dni odwrotu itp. od waszych odpałów o 300-500% naganiacze, a nie traktowac obroty sprzed tygodnia jako wyrocznie - bo takiej "bazy" co do wolumenu żadna wydmuszka na newconnect na tzw odpale jeszcze dżwigneła (może oprócz nicogames)
akurat egb miałam dla sportu za kwote na waciki bo obrót do podbity był taki że wkota 10 tys można było widłu zrobic
jak dla mnie w najlepszym wypadku długo pomieli w okolicach 2
napisałem wyrażnie że dziś zakonczyłem zakupy EGB no ale czytac nie potrafisz. Moja średnia średnia zakupu 2,47 9k. Do zobaczenia na innych pozimach na REMEDISIE oraz EGB