• i co myślicie? Autor: ~skywalker [212.244.210.*]
    na razie cisza, chętnych do kupna nie widać..
  • Re: i co myślicie? Autor: ~wacław [89.77.138.*]
    trzeba poczekać i powoli dobierać ,ja już mam całkiem spory pakiet i nie zamierzam się z nim rozstać
  • Re: i co myślicie? Autor: ~skywalker [212.244.210.*]
    hmmm, tydzień temu byłem zupelnie innej mysli, kurs wynosil 8,40, wygladalo ze sie wysypalo wszystko i pojdziemy do gory, od wtorku obroty po 2k sztuk, brak popytu, hmmm, czy nie myslisz ze jakby juz cos mialo byc to by bylo w tym tygodniu? Moze jestem malo cierpliwy ale patrzac na inne spoleczki po debiutach to raczej do dwoch tygodni sie cos dzialo.. Zobaczymy jeszcze jak sie bedzie kurs zachowywal w przyszlym tygodniu.
  • Re: i co myślicie? Autor: ~xxx [83.26.44.*]
    Też myślałem że się ruszy w tym tyg, ale niestety efekty znamy...
    Mam dużo tych akcji, ale narazie trzymam nie sprzedaję, wydaje mi się żeruszy...
  • Re: i co myślicie? Autor: ~wacław [89.77.138.*]
    o to chodz!!!
    i ,żebyście wywalili ze stratą!!! ,zobaczcie ile ma IC tych akcji , to się tak szybko nie skończy

żeby ruszyło najpierw musi się pomielić ,daję jeszcze z 10-20 sesji
  • Re: i co myślicie? Autor: ~skywalker [212.244.210.*]
    właśnie INVESTcon mnie tutaj najbardziej przyciaga, byli w IPO i Telianim, co sie stalo, kazdy widzial, tam byla pompa od razu, ale to nie musi byc regula w tym przypadku, moze najpierw musza zakonczyc tam robote. Ipo juz przycichlo, teliani na dniach podejrzewam. FF tutaj rowniez jest mniejszy :), powinno byc dobrze, pozostaje nam sie uzbroic w cierpliwosc.
[x]
ALKAL 0,00% 0,42 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.