OFE PKO wysypuje się z akcji, mają tego 5%.
co do fundamentów to spółka jest w doskonałej kondycji, niedługo ruszą z produkcją w nowej lokalizacji, dzieki czemu zwiekszą się moce produkcyjne. Generalnie Helio jest jedną z jaśniejszych gwiazd na GPW.
Taka przecena jak dziś to okazja do zakupów tym bardziej że mozna kupić większy pakiet bez wpływania na kurs.
Dnia 2011-01-12 o godz. 18:37 ~alabama napisał(a):
> OFE PKO wysypuje się z akcji, mają tego 5%.
co do
> fundamentów to spółka jest w doskonałej kondycji, niedługo
> ruszą z produkcją w nowej lokalizacji, dzieki czemu
> zwiekszą się moce produkcyjne. Generalnie Helio jest jedną
> z jaśniejszych gwiazd na GPW.
Taka przecena jak dziś to
> okazja do zakupów tym bardziej że mozna kupić większy
> pakiet bez wpływania na kurs.
pozdr
aa
Uważam podobnie :) ale wiem jedno troszko dobrałam i dzis tez to uczynie. Piękna panika niech sie wysypią ci co czasu nie mają a pozniej dokupią drożej przecież własnie o to chodzi
jak tak wczoraj przyjżałam się wykresowi to widać że szybki zjad i wolna wspinaczka na wiekszym obrocie co wskazuje ewidentnie na zbieranie popatrzcie na wykres od czasu kiedy przebil 20 zl i przeanalizujcie
karnet na K wygląda kiepsko - czy to już ostatni taki spadek? Komu opłaca się oddawać w takich cenach, może jest zmuszony do redukcji i teraz popyt będzie dyktował ceny.
W sumie mam nadzieje ze zjedzie do 12, żebym mógł jeszcze dokupić a potem powolutku do góry. Myślę, że w dłuższym terminie (1- 2lata) uda mi się pogonić za około 30 zł.
W każdym bądź razie cierpliwie poczekam na porządny zarobek!
Zaglądam na "Helio", dawniej "Bona" raz na kwartał z sentymentu.Ten zjazd jest dla mnie
dużym zaskoczeniem.Może faktycznie,jak sugerujecie,ucieka któryś z fundów.Znam firmę,instalowałem im maszyny do paczkowania,teraz poszli na nowe,piękne miejsce,odbiorcy stali,to powinno wrócić na swój poziom.Kiedy ?