• PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~anna [89.231.50.*]
    Jak dla mnie fundamenty się nie zmieniły a i widać że ktoś zbiera czy aby napewno teraz to będzie w tą stronę? w dół? oj oj chyba nie do końca :)
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~długodystansowiec [77.254.201.*]
    OFE chyba wychodzi do końca. Czas przelać środki na rachunek w DM, nawet się nie spodziewałem że się uda tak tanio dobrać. Pozdro dla wytrwałych
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~pardi [93.176.237.*]
    wkrótce raport za najlepszy kwartał ,przeprowadzka do nowego zakładu i zwiększenie mocy przerobowych trzy krotnie więc dla mnie to okazja do zakupów
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~alabama [79.110.195.*]
    OFE PKO wysypuje się z akcji, mają tego 5%.
    co do fundamentów to spółka jest w doskonałej kondycji, niedługo ruszą z produkcją w nowej lokalizacji, dzieki czemu zwiekszą się moce produkcyjne. Generalnie Helio jest jedną z jaśniejszych gwiazd na GPW.
    Taka przecena jak dziś to okazja do zakupów tym bardziej że mozna kupić większy pakiet bez wpływania na kurs.

pozdr
    aa
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~anna [77.113.56.*]
    Dnia 2011-01-12 o godz. 18:37 ~alabama napisał(a):
    > OFE PKO wysypuje się z akcji, mają tego 5%.
    co do
    > fundamentów to spółka jest w doskonałej kondycji, niedługo
    > ruszą z produkcją w nowej lokalizacji, dzieki czemu
    > zwiekszą się moce produkcyjne. Generalnie Helio jest jedną
    > z jaśniejszych gwiazd na GPW.
    Taka przecena jak dziś to
    > okazja do zakupów tym bardziej że mozna kupić większy
    > pakiet bez wpływania na kurs.

pozdr
    aa

Uważam podobnie :) ale wiem jedno troszko dobrałam i dzis tez to uczynie. Piękna panika niech sie wysypią ci co czasu nie mają a pozniej dokupią drożej przecież własnie o to chodzi
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~anna [77.113.56.*]
    jak tak wczoraj przyjżałam się wykresowi to widać że szybki zjad i wolna wspinaczka na wiekszym obrocie co wskazuje ewidentnie na zbieranie popatrzcie na wykres od czasu kiedy przebil 20 zl i przeanalizujcie
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~damian [89.17.224.*]
    karnet na K wygląda kiepsko - czy to już ostatni taki spadek? Komu opłaca się oddawać w takich cenach, może jest zmuszony do redukcji i teraz popyt będzie dyktował ceny.
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~pardi [93.176.237.*]
    a mi się wydaje ze stop lossy dziś puściły
    no to opłaca się SL ale tu jest jak na NC, póki nie zawita popyt z większym kapitałem będzie krucho. Czy tu jest jakieś wparcie wynikające z AT?
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~rom [82.177.84.*]
    no pięknie codziennie coraz niżej!!!!!!!!!
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ardos [78.133.225.*]
    Niefajnie, niefajnie !!!!!!!!!!
    Mam nadzieję, że w końcu się odbije. Póki co -20% :(
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~leon [87.207.193.*]
    Czyżby mityczne zaniżanie przed odpałem?
    stawiam na boczniaka 11-13 zł
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~marcinek [77.65.110.*]
    W sumie mam nadzieje ze zjedzie do 12, żebym mógł jeszcze dokupić a potem powolutku do góry. Myślę, że w dłuższym terminie (1- 2lata) uda mi się pogonić za około 30 zł.
    W każdym bądź razie cierpliwie poczekam na porządny zarobek!
  • Re: PANIKA NA HELIO ?! Autor: ~`piter47 [89.77.51.*]
    Zaglądam na "Helio", dawniej "Bona" raz na kwartał z sentymentu.Ten zjazd jest dla mnie
    dużym zaskoczeniem.Może faktycznie,jak sugerujecie,ucieka któryś z fundów.Znam firmę,instalowałem im maszyny do paczkowania,teraz poszli na nowe,piękne miejsce,odbiorcy stali,to powinno wrócić na swój poziom.Kiedy ?
[x]
HELIO -0,36% 56,00 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.