Penthouse zamierza uruchomić kanał Penthouse 3D. Ten nowy kanał dla dorosłych, w technologii trójwymiarowej, zaoferuje każdego miesiąca dawkę treści w natywnym HD i 3D. Zaangażowanie firmy w 3D opiera się na solidnym doświadczeniu Penthouse w dostarczaniu treści i produkowaniu filmów. Zgodnie z informacjami podanymi przez nadawcę, kanał Penthouse 3D ma być dostępny dla operatorów w drugim kwartale 2011 roku.
Penthouse 3D będzie uzupełnieniem dla kanału Penthouse HD, który okazał się sukcesem. Oferuje go już ponad 30 platform w ponad 15 krajach.
Wiosną 2011 roku TVN Turbo planuje rozbudować swoje pasmo erotyczne. Oprócz obecnie nadawanych programów „Turbo Erotyk” oraz „Show Me Sex”, na antenie stacji mają pojawić się również produkcje własne. Pierwszą z nich będzie erotyczno-kulinarny program „Gorące danie”, w którym skąpo ubrane prowadzące będą gotować. Format (jeśli przejdzie weryfikację stacji) zadebiutuje na antenie TVN Turbo w marcu br.
Przypomnijmy, że stałe paso erotyczne w swojej ofercie posiada również konkurent TVN Turbo - Polsat Play. W jego ramówce znajduje się program „KamaSutra” oraz reality show „Przystanek laska”.
No wszystko ładnie.Jest tylko jeden kłopot i to dość poważny.Na tych akcjach nie ma w ogóle płynności.Bardzo ciezko kupic i jeszcze cieżej sprzedać.Wydawało mi się,że jestem super hiper madry,kupiłem 17.05.2010 po 0,60 zł i chciałem sprzedać po 6,00 zł - była taka cena.Ale niestety,sprzedaż była niemozliwa.Musiałem schodzic z ceny i wreszcie z bidą z nędzą jakos ktos kupił ode mnie po 3,20 zł.Jak tylko sprzedałem po te 3,20 okazło sie,że to był dołek.Astra idzie do góry i zostałem wydymany.Uważajcie na to.
Albo głównemu akcjonariuszowi. Gdyby te ceny miały sie jeszcze długo utrzymywać a on wycenia astro na kilkukrotnosc 70mln zawsze jest mozliwy squeeze out.
Myślę,że jemu zależy na tym żeby jego spółka była na GPW i wcześniej czy później tego dopnie. GPW to prestiż i dodatkowa reklama. Wiarygodność dla banków i partnerów biznesowych. To mu się przyda oprócz niewątpliwych umiejętności i doświadczenia jakie już posiada.
Niby tak, ale skoro wycenia spółke w zakresie 21-63 zł tak jak to debil słusznie zauważył interpretujac slowo kilka to wycena ponizej 5 moze go kiedys zirytowac
Zobaczymy :)
Myślę,że 20 zł jest realne do momentu uruchomienia kanałów i pierwszych umów z kablówkami- spodziewam się,że stanie się to do końca I kwartału...
A tak btw jacka, serio mysle ze bedzie usrednial taxusa, jesli jutro powtorke z dzisiaj zaliczy bedzie warto. Ciekawe czy ma duzy zapas gotowki czy bedzie musial cos wywalic. Z tego co zauwazylem jego spolki nie slyna z wielkiej plynnosci