• DentaMdc Autor: ~Mirek [109.196.117.*]
    ale piękne zainteresowanie spółką
  • Re: DentaMdc Autor: ~domek [78.8.27.*]
    Wykorzystując znany cytat można rzec: jaka spółka takie zainteresowanie.
    W samej spółce praktycznie nic się nie dzieje, dlatego nie ma się co dziwić, że taka marnota...
  • Re: DentaMdc Autor: ~dam [217.172.242.*]
    Według Ciebie w spółce nic się nie dzieje? A te 130 placówek włączone do sieci, pozyskanie inwestorów to wg Ciebie nic? Od lipca 2010 roku w spółce bardzo dużo się dzieje, teraz prawdopodobnie też tak jest tylko DAM nie publikuje żadnych raportów i nie informuje nas o tym. W artykule na newconnector.pl była napisane, że trwają jakieś rozmowy z bankami i ubezpieczycielami. Wydaje mi się że ta nowa emisja E2 i E3 to właśnie jakiś nowy inwestor ale oczywiście mogę się mylić. Pozdrawiam i życzę wysokich zysków!
  • Re: DentaMdc Autor: ~domek [78.8.30.*]
    Człowieku, ocknij się. Spółka potrafi sprzedawać tylko swoje marzenia i drukować kolejne akcje, nic poza tym. Denta od roku mówi o rozmowach z bankami, funduszami i jakoś nie zauważyłem aby poczyniła w tym kierunku jakikolwiek krok do przodu... Miała być sieć franczyzowa, a są niewiele znaczące umowy partnerskie. Denta generuje same straty. Jeśli ktoś obseruje spółkę od dluższego czasu wie, że terminów i "obietnic" żadnych nie dotrzymują.
    Pozdrawiam i życzę abyś wyszedł lepiej niż masa ludzi która poniosła na Dencie same straty!
  • Re: DentaMdc Autor: tom_x [212.49.49.*]
    Budowa sieci przyspieszyła. Aktualne tempo jest imponujące.

Rzeczywiście spółka dużo obiecywała a z realizacją było kiepsko..

Myślę, że nie budują sieci na darmo. Spodziewam się pozytywnych komunikatów ze strony spółki w niedalekiej przyszłosci.
    Przyglądam się jej od dluższego czasu i mocno wierzę, że inwestycja mi się opłaci.
  • Re: DentaMdc Autor: ~mk [91.220.225.*]
    Nic na siłę panie i panowie.Nie naganiamy nie zniechęcamy.Pieniądz lubi spokój.
    Godzina "W" nadchodzi, abrakadabra itd.
    Tymczasem życzę spokojnej nocy.
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.