• Dobre info Euforii brak Autor: hanys62 [89.72.150.*]
    Wygląda na to że foneco zarobił w IV kwartale ponad 5 mln zł netto Pani prezes podała że zysk brutto za rok będzie ok 8,3 mln czyli zysku netto za rok można spodziewać się ok 7,5 mln, za trzy kwartały podali 2,1 mln zysku netto i 2,6 mln zysku brutto. Według mnie bardzo dobry wynik pomimo nie zrealizowania prognozy na 2010 rok, ele przy kapitale z pierwszej emisji 1,45 trudno się spodziewać 10-cio krotnego wzrostu. Ciekawe jak to się przełoży na notowania, jak narazie euforii brak w ciągu niespełna mioesiąca zarobili z około 8mln gotówki jaką dysponowali z II emisji i akcji chemosu ponad 2 mln, przypuszczalnie mają teraz około 10 mln ciekawe jak to się przełoży na ich zyski kapitałowe w 2011 roku. Myślę ze ostatnie wzrosty 100% na fonie byłły przy ich udziale a więc i w I kw. 2011 możemy spodziewać się pokaźnych zysków. Jestem optymistą trzymam i wciąż systematycznie dokupuję. życzę innym powodzenia jak nie na foneco to na innych inwestycjach
  • Re: Dobre info Euforii brak Autor: ~Zosienka [83.26.231.*]
    niech mi odda pieniazki za pda -nie chce nic więcej :)
  • Re: Dobre info Euforii brak Autor: hanys62 [89.72.150.*]
    II emisja została już zarejestrowana, info z ostatniego dnia roku a więć nie ma możliwości że te akcje przepadną, nerwowość i brak cierpliwości są złym doradcą no chyba że spekuluje sie na bankrucie, ale tutaj są zyski i to w porównaniu z innymi spółkami naprawdę bardzo duże, dlatego wcześniej czy później musi się to przełożyć na notowania, fajnie jest jak następuje to wcześniej, jak nie potrzebujesz pieniędzy na bierzące wydatki to cierpliwości inwestycje na giełdzie nie powinno się traktować jak kurę znoszącą złote jajka co kilka dni. jak masz spółkę na której uważasz ze możesz więcej zarobić to nie czekaj przeżuć środki ale ile możesz zarobić na akcjach np GPW stabilna dobra spółka a od emisji akcjonariusze też w tej chwili tracą i wcale się nie zdziwię jak jej akcje będą za rok po 30 zł wtedy może w nią zainwestuję a jak narazie skaczę tak jak petro na swoich spólkach wydmuszkach ale może za kilka lat będą to solidne spólki gdyż inwestycje kapitałowe a raczej spekulandzkie wychodzą im dobrze fakt ze tracą na tym drobni ciułacze ale nawet jak sobie dobrze policzysz i przesledzisz emisje i notowania ATS-energy który nie ma praktycznie zadnych zysków to łatwo można sobie policzyć że ten co kupił akcje z pierwszej emisji i kupował następne z PP to nie moze być stratny a jezeli jeszcze nimi w trakcie obracał to sporo mógł zarobić chociaż spólka cały czas dołuje podobnie zresztą jest na foneco. tracą jedynie Ci co wchodzą na chwilę spólka dołuje i uciekają. teraz jestem jeszcze na niewielkim minusie kupowałem pierwsze akcje po 1,1 i 1,3 później po 0,9 i 0,65 przed drugą emisją ale po następnej emisji C nawet jak akcje będą po 15 gr. będę juz na plusie i to sporym teraz też kupowałem po 0,37 przed górką na 0,55 żałuję tylko że nie sprzedałem części jak były powyżej 48gr chociaż składałem wtedy kilka zleceń, ale za wysoko teraz bym odkupił życzę powodzenia.
  • Re: Dobre info Euforii brak Autor: ~Zosieńka [83.26.231.*]
    taka dluga odpowiedz dla Zosieńki ?
    Dziękuje mily , dobry człowieku o nicku hanys62 :)

niech Ci sie szczęści ! udanych inwestycji !
    :))
  • Re: Dobre info Euforii brak Autor: ~lukas8i8 [188.146.87.*]
    wracam na spółke musi tu byc wybicie wiec warto zebrac troche akcji w tej cenie
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.