wszystko najgorsze juz za nami, jestesmy na historycznych minimach, teraz moze byc i bedzie juz tylko lepiej. popyt jak widac z kazda godzina wiekszy, wiec powrot w ok. 20gr. w najblizszych dniach. zapraszam inwestorow.
Ktos zbiera po 7 gr jak p.........lnięty
Zbiera i zbiera ...
http://gielda.onet.pl/artefe,18648,301,1,7866,profile-transakcje
O g 16:53 zgarnal za jednym zamachem 500tys akcji
potem wyrownal do 8 gr aby bylo wszystko ładnie
I tak w kolko cichaczem ktorys dzien z rzędu zbiera i wyrównuje
......rwa o co tu chodzi??
Jesli ktos nadstawia takie wielkie wory i ktos mu wrzuca to jakis interes musi miec z tego?
Chyba ze ktos jest po pijaku i mu sie nudzi?
raczej nie zbiera , pod koniec ktoś kupił po 0,07 439839akcji i zaraz wystawił to samo na:
0,08 ......... 439839 ......... 16:58:26
Sami siebie zasypują , tego typu transakcji jest dużo dziennie, wystarczy obserwować.
Sami sobie zwalaj kurs powoli w dół, takimi zagrywaki, wystarczy spojrzeć ile po prawej.
co do tej transakcji to sie zgodze, mimo ze wierze we wzrosty to wydaje mi sie taka gra ryzykowna, bo to wystawienie akcji na S to strzelenie sobie samoboja, zaden szanujacy sie inwestor tak nie postepuje. ale popatrzcie na cos innego. moim zdaniem te batony na 8 a szczegolnie na 9gr to w sporej mierze straszaki. obserwowalem transakcje na spadkach i nie przypominam sobie by takie pakiety lataly, ewidentnie wtedy skupowali to drobni. no chyba ze to akcje z transakcji z wyzszych poziomow (powyzej 10gr), ale kto wywalalby takie ilosci ze strata. gruby jezeli chce wywalac to po prostu to robi a nie ustawia sie w kolejce i czeka az ktos od niego laskawie odkupi.
Nom ktoś zbija kurs kupując 500 za 7 i wystawiając je za 8 zależy mu jeszcze na 7 gr wiec wiec stawia batonik na 8 :) chyba ze ma mały potencjał wiec i tak mu nic z tego nie wyjdzie
jeśli nie chcesz trzymac akcji co najmniej 1 miesiac do wyników IV kwartału wyniki powinny być dobre bo znane sa kontrakty jakie byly podpisane na IV kw to masz racje .Ja kupujac wziałem z założenia że przez ten miesiac nic sie nie ruszy.
Moge trzymac do usranej smierci:)
Niech maja nawet beznadziejne wyniki - juz mnie to nie interesuje
Kupa to kupa
Bo jak byl wczesniej spadek do 8 gr to kupilem po 10 i pchnalem za 13
I jestem zarobiony, takrze moze sobie spadac
Dobrze ze TO sie chociaz udalo, bo jakbym nie pchnął to teraz bym jeczał
Nie dokupuje tego czegosik, wole w cos innego wladowac marne pare zł :)
W jedna spolke pakowac na calego to bezsens leszcza
Tylko w co pakowac jakna GPW drogo? Mozna w alkohol zainwestowac przynajmniej %%% sie utrzyma :)