11.01. Warszawa (PAP) - Analitycy Erste Group, w raporcie z 11 stycznia, podwyższyli rekomendację dla akcji Apatora do "kupuj" z "akumuluj" oraz cenę docelową dla spółki do 24,7 zł z 20,30 zł.
We wtorek około godziny 14.15 za papiery spółki płacono 19,48 zł.(PAP)
Też tą spółką jestem zainteresowany,obserwuję notowania. Ten wzrost to nie jest naturalny. Prawdopodobnie to robota jadnego, gnój makler kupuje sam swoje i ciągnie w gorę, a poprzednio robił to w dół.To nie jest tak ktoś kupił,ktoś sprzedał. Najlepiej gdybym się mylił ???
Też mi się wydaje że ktoś celowo zaniżył kurs, a teraz po prostu wrócił ma swoje miejsce. Ciekawe czy teraz pójdzie jeszcze w górę czy będzie dogorywał między 19 a 20
11.01. Warszawa (PAP) - Analitycy Erste Group, w raporcie z 11 stycznia, podwyższyli rekomendację dla akcji Apatora do "kupuj" z "akumuluj" oraz cenę docelową dla spółki do 24,7 zł z 20,30 zł.
We wtorek około godziny 14.15 za papiery spółki płacono 19,48 zł.(PAP)
bylem pewny 25 zlotych do konca kwietnia... ale teraz po rekomendacji to juz sam nie wiem co mam myslec ;) ..ostatnio zdazylem nie stracic, a teraz nie zdazylem zarobic. Po takim wystrzale przydaloby sie chyba skorekcic
nie,poczekam !!! Niech pohandluje jeszcze z rok sam sobą :::))). Wtedy to zobaczymy.Jeżeli masz kilka milionów to możesz wskakiwać i z nim turlać się inaczej nie ma sesu.Bo to jest polska giełda i jeszcze nagradzana ???
Napewno ktoś się podłączył i trochę akcji poszło w inne ręce.Dużo akcji również sam swoich kupił i podciądnał na wyższy poziom kurs,bo na wyższym poziomie mniej jemu będą wybierać. Tak jak patrzę to kontroli nad kursem nie zamierza wypuścić ?? Zobaczymy co dalej będzie robił,ale przypuszczam ,że będzie z kursem powoli zjeżdżać ??
razcje na to nie powinienes zwracac uwagi, tylko na to na koncie przybywa czy ubywa.
uwazam ze spolka mocna i perspektywiczna - patrz dzisiejszy parkiet
Artykuł czytałem już przed notowaniami.Zgadzam się spółka stabilna i perspektywiczna,tylko ma opiekuna i notowania nienaturalne.??Prawdziwy obrót to 20% tego obrotu.Takie są już giełdy jak wplątali w to informatyko-elrktronikę>::))))