• JAGO Autor: ~WIEM SWOJE [77.253.199.*]
    A ja myślę, że ktoś na tym zarobi, kupując w promocji. Pozdrawaim :-)
  • Re: JAGO Autor: ~Cała Prawda [213.77.7.*]
    Krzysztof Kosiorek-Sobolewski to wieloletni partner biznesowy Macieja Niebrzydowskiego, znanego inwestora zarządzającego portfelem matki Elżbiety Sjoeblom. Wspólnie występowali kiedyś w akcjonariacie m.in. deweloperskiego Ganta i inwestycyjnego Storrmu (spadek kursyu akcji z 17 zł na 60 groszy !!!!). Można przypuszczać, że do wyjścia z Jago skłoniły inwestora systematycznie pogarszające się wyniki finansowe. Po trzech kwartałach dystrybutor mrożonek ma 20 mln zł straty netto, a na koniec 2010 r. 2011; według przypuszczeń Macieja Niebrzydowskiego ; może to być nawet 40 mln zł. Ponadto firma regularnie finansuje się sprzedażą akcji własnych i zależnego Zrembu-Chojnice. Od kilkunastu tygodni sprzedaje codziennie "niewielki" pakiet papierów.
  • Re: JAGO Autor: ~j23 [62.141.223.*]
    glupota i zawisc ludzka nie zna granic-))
  • Re: JAGO Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    WKLEJASZ I WKLEJASZ TO SAMO.

ehh dopisz przynajmniej, ze za te pieniadze skupuja ZREMB, no i zadaj pytanie kto kupuje akcje JAGO ?
  • Re: JAGO Autor: ~xxx [79.185.227.*]
    hehe dobre
  • Re: JAGO Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    dlaczego tu bibrowski wszedł?
  • Re: JAGO Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    kolejny element ukladanki, jeden wychodzi drugi wchodzi ale wszystko odbywa sie pod kontrola iw grupie. przesuniecia z jednego woreczka do drugiego ale wlasciciel sie nie zmienia. spolka przygotowywana do sprzedazy tylko po co generuja te straty ? by tanio skupic akcje a drogo je sprzedac, bo w papierach faktycznie widac przyrost sprzedazy i udzial w rynku. przeciez akcje Elektrimu to gora pieniedzy i niezle zabezpieczenie pod inwestycje. ZREMB tez podpisal sporo kontraktow no i akcje skupuje Prezes po kazdej cenie. hmmm...
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.