Wie ktos kiedy beda jakies wyniki, bo rok juz za nami. Jak myslicie ruszymy tu cos do gory, bo od ostatniego podbicia niezle sie juz skorekcilo, chociaz ciagle na malym wolumenie no ale ciagle dol, obysmy nie zaliczyli 2 z przodu no bo coby nie bylo to kto kupil po 4 zl to zalicza dolek pomimo dobrych fundamentow.. pozdrawiam
Narazie powolutku się wspina. Osobiście wolę aby codziennie kurs się wspinał o kilka procent niż raz wyskoczył 10% do góry i zaliczył znowu spadek. Firma stanowczo na tle konkurencji ma zaniżony kurs a przynosi zyski i ma dobre fundamenty. Jutro podadzą wyniki więc dowiemy sie jak wypadł zeszły rok ale dla mnie ważniejsze jest czy faktycznie w tym roku elektryka i budowlanka będą miały "złote żniwa"
Panie Warwolf, to czy elektryka i budowlanka będą mieć w tym roku "złote żniwa" zależeć będzie w głównej mierze od rozszad budowlano - deweloperskich. A te pomału startują - jakby się przyjrzeć - lc.,domdev, orcogrup itp.Rynek jest trudny ale pomału coś zaczyna się dziać!
Jednak na kurs danej spółki mogą mieć wpływ jeszcze inne sytuacje ( nad którymi zastanawiałem się wcześnie). Zobaczymy jutro, po sesji! Ja jestem dobrej myśli - nie tylko dlatego że akurat mam w portfelu akcje tej spółki ale wiem,że prezes Madura nie powiedział jeszcze ostatniego słowa! Pozdrawiam.
Ja osobiście obstawiam zakończenie kryzysu + zakończenie inwestycji na Euro. W sumie kazdy stadion to milardy inwestycji a do tego dochodzą jeszcze budowane hotele. Wszystko to po fazie budowania musi przejść w tym roku na wykończeniówkę a więc powinnien pojawić sie ruch w interesie + ew. połączenia w branży o czym coraz głośniej się mówi.....
rowniez gram na wyniki i mysle ze beda dobre, jesli chodzi o uwalanie kursu to trudno powiedziec, choć obroty są dość małe dlatego tez kurs jest latwo uwalić