Kto kupił na dogrywce w Sylwestra i sprzedał 3.stycznia w pierwszych pięciu minutach zarobił 9 procent,czyli w 10,15 minut pracy.Niezly zarobek ktoś miał,pewnie jack tu łapki umoczył bo on lubi takie okazyjki i spekułę na wxf.Jak on tu wypisuje że to jego ukochana badziewia numer 1 , może coś w tym jest bo tu kasa leży na ulicy.Co wy o tym sądzicie ? szanowni gracze.
Było się nie bać tylko kupic w Sylwka !!! leżało po 9,50 ile kto chciał.Dlaczego się bałeś ? i to ty nie zarobiłeś tylko jak zwykle Ja- oto jest pytanie na miarę rozmyślania.Trzeba umieć łapać okazję i cykora nie mieć-albo KASĘ mieć ?
Mój Ty mistrzu i góru giełdowy od dzisiaj jestes moim idolem .ja kupowałem po 7z groszmi i trzymam.a Ty jak zwykle zarabiasz i to jest niemożliwe!zastanów sie nad tym
co ty do mnie piszesz ? Jak chcesz iść na ceny to ja nabywałem nawet poniżej 5. pln. Wiadomo że tych akcji dawno-dawno już nie ma bo zostaly sprzedane. 1000X tu pisałem na forum że biore np. po 8 pln. i zachęcałem was wszystkich do kupna ,ale nikt nie brał.Za dwa tyg. sprzedawałem te akcje po 10,11 itd. Zgadza się ? nie musisz mnie nazywać mistrzem czy jak tam chcesz.Liczą się niestety fakty !!! Pozdrawiam i życzę inwestycyjnych sukcesów.