Inwestując w ASTRO uwazam ,że nawet niedoświadczeni inwestorzy maja ograniczone ryzyko utraty kapitału-natomiast trzeba tylko zapanowac nad korektami tz. stresem aby nie dac sie wyleszczyc-poza tym nic więcej ,kupić i złożyć zlecenie np; 100zł na sprzedaz do końca roku 2011r.
Dodatkowo trzeba przegladac informacje spółki -roboty 1 godzina dziennie.
Młodym inwestorom trzeba pewne sprawy wytłumaczyć spokojnie a efekt w postacji wzrostu kursu na naszej perełce sie zwiększy - w szybkim czasie ,nie beda tak panikowac jak bedzie korekta .
Jacku ten pakiecik który sprzedałeś za rok-dwa będzie wielokrotnie więcej wart. Nie zgrzytaj więc wtedy ze złości za mocno zębami. Pozdrawiam i życzę udanych inwestycji na innych spółkach.
Dnia 2011-01-08 o godz. 14:35 ~finca napisał(a):
> Jacku ten pakiecik który sprzedałeś za rok-dwa będzie
> wielokrotnie więcej wart. Nie zgrzytaj więc wtedy ze złości
> za mocno zębami. Pozdrawiam i życzę udanych inwestycji na
> innych spółkach.
Polecam USD tylko jaka dzwignia 1-100?
Mam kilkanaście akcji Astro i będe dobierał po zwale na GPW która nadchodzi.!!!!!!
Korekta na szerokim spowoduje, że różne balony pękną ale nie ASTRO bo ASTRO balonem nie jest. Pomijając niski ff popatrz sobie choćby na ostatnie komunikaty płynące ze spółki. To jest prawdziwa perełka!!!! Wierz mi Jacku, że wielu inwestorów w tym i ja tylko czeka żeby taniej kupić. Mój pakiet powiększyłem na ostatniej korekcie i cały czas mam zamiar to robić.
Jacku zdajesz sobie sprawę, że obecna cena ASTRO jest absurdalnie niska i cena kiedyś będzie xxx. Nie szkoda Ci szansy którą tracisz. Zadowoliłeś się kilkoma złotymi zysku na akcji a mogłeś osiągnąć przeciez nawet kilkanaście albo i kilkadziesiąt razy więcej. Nie będzie Ci żal?.
Jeśli jesteś kobietą i do tego jesteś tak ładna jak wyszczekana to zaproponuję Cię do NEXTa na talk show w stylu Wojewódzki. Ewentualnie w stylu Pospieszalski.
Każdy kanał stanowi odrębną cząstkę telewizji NEXT. Nie widzę powodu dlaczego Przewodniczący musiałby czekać z podpisem na zatwierdzenie całego kompletu licencji. Wydaje mi się , że będzie tak jak z warunkami technicznymi - na raty. Ale niedługo powinniśmy się przekonać kto ma rację.
Mając klapki na oczach i skupiając się tylko na tabelkach z wynikami i wykresie, masz prawo myslec, ze to zwykly balon i wszyscy tutaj jestesmy umoczeni. Zmartwie Cie jednak, to tak wyglada tylko z tymi klapkami.
japan -jezeli chcesz zarabiać to musisz patrzec w przyszłośc co bedzie np ; za 1 rok w spółce wtedy znajdziesz więcej optymizmu i nie dasz sie wyleszczyć.
Akcja "najgorsza spolka" lub jak kto woli "Astro na groszowki" rozkreca sie.
Spolka bez przyszlosci, najgorsza na parkiecie (nawet na parkiecie jej nie chca) !
Ciebie też wkurzają? Im się wydaje, że to takie bardzo dowcipne. Jakby sami posiedzieli na na spółce, na której handel zamiera, to inaczej by śpiewali. No ale cóż, towarzyszy podróży się nie wybiera. (Za to można ich poczęstować zepsutą kanapką)
Sygnał kupna MACD jest spóźniony ale sygnalizuje, że jesteśmy w nowej fali wzrostowej. Analizując jak wykres zachowywał się poprzednio można sądzić, że powinniśmy teraz przekroczyć 12 zeta.
Gołym okiem widać, że we wzrostowej, MACD niepotrzebny. Tyle, że zamiast dzidy będzie zwyczajna, normalna, wspinaczka. Dwa kroki do przodu, jeden do tyłu.
I agresywny skup akcji (po 50 sztuk dziennie) :D
ASTRO RB-W_ASO 12/2010 Zawiadomienie od osoby zobowiązanej
2010-08-02 14:40
Astro S.A. informuje, że w dniu 30 lipca 2010 roku otrzymała od Karoliny Szymańskiej - Prezesa Zarządu zawiadomienie o następującej treści:
"Na podstawie art. 160 ust. 1 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi informuję, iż w dniu 29 lipca 2010 roku na podstawie umowy cywilnoprawnej nabyłam 200 (słownie: dwieście) akcji na okaziciela serii A po cenie 0,64 zł za sztukę.
W wyniku przeprowadzonych transakcji liczba akcji oraz przysługujących mi głosów w Astro S.A. uległa zmianie i obecnie posiadam:
- 4800 akcji na okaziciela serii A, które stanowią 0,048 % kapitału zakładowego i dają 0,048 % ogólnej liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy"
Podstawa prawna:
art. 160 ust.4 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi z dnia 29 lipca 2005 r.
Podpisy osób reprezentujących spółkę:
Karolina Szymańska Prezes Zarządu