no to ja bym się nie obawiał w takim razie. Osrani niech sprzedają, a ktoś większy niech kupuje, dzięki temu będziemy znacznie wyżej po publikacji raportu.
nie wiem na ile to prawda ale powinien być 10.01 czyli dzisiaj. Poczytaj na temat spółki, przejrzyj profil działalności to zobaczysz. Według mnie spółka działa w takim segmencie rynku, że przy sprzyjających wiatrach mogą ugrać bardzo dużo. Są jedną z nielicznych firm działających w tej branży i oferujących taki produkt. Koszty praktycznie znikome, przy ilości około 100 klientów według prezesa są na plusie. Mała liczba akcji w obrocie, na 95 % akcji lock up na jeszcze około 2,5 roku. Wprowadzenie nowych aplikacji i funkcjonalności w 2 lub 3 kwartale tego roku. No .. resztę doczytasz jak poszukasz. pozdrawiam
to że koszty znikome to wiem ale dlaczego to dzisija ma być dzień odwrotu i powrót powyżej 10 zł tego nie wiem! akcji faktycznie mało ale i małe zainteresowanie gdyby spółka podała jakiś ciekawy kom to podejdzie wyżej ale nic się nie dzieje na razie a kolesie małą ilością akcji mogą kurs zrzucić jak nic