• Nowe info Autor: ~finca [213.25.25.*]
    Raport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 3/2011
    data dodania 2011-01-07 10:56:52
    spółka ASTRO SPÓŁKA AKCYJNA

Istotne wydarzenie mające wpływ na działalność gospodarczą Emitenta
    Zarząd Astro S.A. informuje, że w dniu 07.01.2011 Spółka otrzymała od Prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej postanowienia akceptujące proponowane warunki techniczne rozpowszechniania programu telewizyjnego pod nazwą NEXT SPORT 3D, NEXT MAN 3D.

Podstawa prawna:
    § 3 ust. 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Karolina Szymańska - Prezes Zarządu
  • Re: Nowe info Autor: ~pyza [85.222.105.*]
    Pięknie :)
  • Re: Nowe info Autor: ~mmm [80.53.156.*]
    Nic nam więcej do szczęscja nie potrzebne -mamy trend mamy info,teraz kwestia czasu jak polecimy do góry
    Tak, ale to jest przedostatni etap nadawania koncesji. Teraz czas na decyzję Przewodniczącego KRRiT.
  • Re: Nowe info Autor: ~finca [213.25.25.*]
    Ale jeżeli najpierw warunki techniczne rozpatrywała krrit i je zaakceptowała a później uke to wydanie decyzji przez przewodniczącego krrit powinno być formalnością.
  • Re: Nowe info Autor: ~pg [62.87.192.*]
    Najważniejsze jest i tak zachowanie głównego akcjonariusza, reszta to nasze życzenia, czekamy na 2 cyfrówkę, pozdro.
    Jasne, ale dopiero wtedy Astro będzie mogło oficjalnie ogłosić "Mamy koncesje". I wtedy dotrze do wszystkich, że to już.
    finica -tak to jest jak piszesz -może juz dzisiaj zaliczymy 6 zetka,zaraz zobacza info ci co czekaja z kasa na rachunku a do popołudniowego fixu jeszcze troche czasu,ciekawe co mysla ci co tak na pierwszym fixie wyrzucili- tak jak pisałem niech zostana inwestorzy z mocnymi jajami- słabi musza odpaśc takie sa reguły inwestowania i przewidywania na GPW
  • Re: Nowe info Autor: ~loverboy [96.31.92.*]
    Ciekawe jak na Astro patrzy konkurencja? A moze nie jest jeszcze konkurencja?
    Zmietło wszystko, co stało na 4,69, nie chcieli się bawić w 4,7 tylko od razu 5 z groszami, to ten co miał za 4,7 zmienił na 4,99. :D Chyba nie bardzo zrozumiał, co to jednolite. Coś czuję, że Jacek resztki wyprzedaje. "Ja taniej! Ja taniej!"
    pyza - musimy tepic ludzi i tłumaczyc im ,że inwestycja w ASTRO jest zasadna i kazdy na niej zarobi tylko nie trzeba panikowac strategia jest prosta nie panikowac tylko troszke wizji inwestorzy ASTRO i spokoju a kasa sama na rachunku bedzie przybywać
    :) Trochę luzu. Co ja będę kogoś przekonywać, że lepiej zarobić niż stracić? Dlaczego mam się troszczyć o stan cudzego portfela? My zarobimy, spokojnie.
    Pomyłka. To ten, co miał za 5,32 obniżył. Ma łeb do interesów.
  • Re: Nowe info Autor: ~japan [184.168.193.*]
    Lapac zajaca!
    Też na to wpadli. Właśnie wabią zająca.
  • Re: Nowe info Autor: ~finca [213.25.25.*]
    Raport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 4/2011
    data dodania 2011-01-07 11:50:26
    spółka ASTRO SPÓŁKA AKCYJNA

Harmonogram publikacji raportów okresowych Astro S.A. w 2011 roku
    Zarząd Astro S.A. z siedzibą w Warszawie informuje, że raporty okresowe w roku obrotowym 2011 będą przekazywane w następujących terminach:

- za IV kwartał 2010 r. - dnia 14 lutego 2011 r.,
    - za I kw. 2011 r. - dnia 13 maja 2011 r.,
    - za II kw. 2011 r. - dnia 12 sierpnia 2011 r.,
    - za III kw. 2011 r. - dnia 14 listopada 2011 r.,

Raport roczny za 2010 r. - dnia 16 maja 2011 r.

Podstawa prawna:
    §6 ust. 14.1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ,,Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
    Osoby reprezentujące spółkę:

Karolina Szymańska - Prezes Zarządu
    Pani Prezes zaczeła czytac forum o braku komunikatów - i zaczeła pracowac .Mam pytanko do Pani Prezes kiedy wreście ciągłe i czym to jest spowodowane ,że pan Sobolewski zachowuje sie wobec spółki nie tak jak przystoi- blokując ja na fixie.
  • Re: Nowe info Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    Tak piszesz o twardych jajach a cos czuje, ze 2 dni przytrzymane ponizej 3zl i pierwszy bys sypnal
    tratata- nie bede odpowiadał na ,żadne zaczepki tego typu nie należe do typowych leszczy.
  • Re: Nowe info Autor: ~debil giełdowy [83.9.189.*]
    to co wczoraj wypisywales stoi w oczywistej sprzecznosciz ostatnimi Twoimi deklaracjami :D
  • do debil gieldowy Autor: ~mmm [80.53.156.*]
    nie zabardzo cie rozumie o co ci chodzi -jak przeanalizowałem moje wpisy to wg mnie wszystko ok, poza jednym ,że wczoraj po ostatnim wpisie wyłączyłem kompa
  • Re: do debil gieldowy Autor: ~finca [87.205.254.*]
    mm nie rozumiem tego ataku na ciebie. Pozdr.
  • Re: Nowe info Autor: ~re [95.171.209.*]
    szkodas oczu, mozna co tydzien odpalic i zerknac,

milego weekendu !!
  • Re: Nowe info Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    dzieki i nawzajem
    To prawda, ale będziesz za nami tęsknił.
  • Re: Nowe info Autor: ~Carlos [94.75.121.*]
    A mnie fascynuje coś zupełnie innego - jeszcze złotówki dlugu ta firma chyba nie ma - poza leasingiem operacyjnym. Tak na 100 to będzie widać w raporcie - tak czy inaczej miło się patrzy jak ktoś buduje 10 kanałów TV (bardzo nowoczesnych - przynajmniej sprzętowo i technologicznie) a bankom póki co nic do tego. KRRIT też najwyraźniej uznała biznesplan NEXT za b.rozsądny a pewnie znają się na rzeczy.
[x]
ASTRO -22,46% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.