W ubiegłym roku Barlinek w moim portfelu stanowił pokażny procent akcji. Dał zarobic , kupiłem go po 3,70 zprzdałem po 5 . Nie ma co narzekać . Strata w III kw. wywołana została między spadkiem kursu hrywny przez co zakład na ukrainie wygenerowął straty.
Trzeba obserwować kurs hrywny. Barlinek poniósł straty podczas kryzysu grą na opcjach walutowych to moim zdaniem powoduje niechęć do zbezpieczanie kursu walut.
Ten rok bedzie trudniejszy firma musi generowac zyski inaczej nie ma co marzyć o wzrostach. Pozytywem jest to że agencje nie obniżają wyceny akcji. Może to już jest dno .
niedawno prezes mówił że ten rok będzie zdecydowanie lepszy więc nie wiem kto ma racje ty czy prezes może ty wiesz lepiej od niego co się dzieje w firmie
cyrk sie zacznie jak RPP podniesie stopy,barlinek zadłuzony po uszy,rentownośc spadnie koszty przez to do góry.rada nie kupować a kto ma niech spyla teraz jak są po 3,7 zł bo beda po 2 zł.Nie słuchac wrony tylko sołka a najlepiej samego siebie.
wig 20 spada barlinek rosnie sprzedawac i zapomnieć o gó..nie przez rok ile raz to mówic juz ozór boli.zdołować do 2 zł może sołek wykurzy wronę kiedy to zrobi, może w styczniu
wig 20 mocno spada a to gó...o tak mało powinno więcej a rozumiem jaki człowiek ciemny
ci co kupowali po 20 zł uśredniają marzyciele ha ha ha ha.sprzedać i wejść w lepsze spólki.