Może wiadomo juz jaki jest zysk na koniec roku? Bo że zysk bedzie prezio wspominał... Czy ci co robią zakupy wiedza ze jest całkiem niezły i kupują okazyjnie
ewidentnie widać że kogoś akcje parzą w paluchy i dzień w dzień obniżają pułap sprzedaży.
dobralem ze srednia 2,35 okło 1650szt bo okazja mi się zdawało że była a tu lipa,chyba trza kasę gromadzić i czekać na niższą cenę i wtedy dokupować.
W zasadzie to nie tylko Nasz problem jesli spadniemy niżej - prawie 1,2 mln skupionych akcji ze średnią 2,40 PLN jest i każdy pkt procentowy niżej to firma traci możliwość sesnsownych akwizycji.
Faktycznie jestem dużym zagrożeniem bo dalej posiadam troche ponad 14 000 szt. dla kursu ale ja sypałem szczęśliwie sporo wyżej choć i po 2,60 też poszło ale z zyskiem a to nie wstyd ponad 10% :) - teraz bawię się w akcjonariusza po 2 PLN moge nim być myśle- najwyżej ta dywidenda osłodzi mnie moją kleskę tymczasową tj wirtualną bo zamierzam sprzedać swoje akcyjki znacznie wyżej łobojetnie w jakim terminie - może być znowu 3 lata :)
Korzeń z drużyną ocyganili 1 mln akcji powyżej 3 PLN (ja też) a skup zerzarł tylko 1/4 - troche faktycznie może potrwać zanim mrówy z akcyjek wyskoczą- a wiadomo mrówa jak wyskakuje nie robi podbitek tylko sypie bez opamiętania bo mrówa odrobi gdzie indziej z pewnością :)
No i stałem się mrówa :( zasady wywaliłem w kosmosa - co może spowodować stagnacja plus perspektywa szybkiego zarobku. Jak to mówią nie mów hop człowiek nigdy nie może być pewny tego co uczyni- może to będzie petrol a może jakaś inna wschodząca gwiazda :(