• Oprogramowanie marże rosną :) Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]
    Nie wiem czy to ważne ale taki przykładowo autocad 11 LT w ostatnim okresie kosztuje o ponad 20% więcej4

4679,04 zł - cena z 15.10.20010r.

5 668,78 zł - cena 05.01.2011r.

A cena Procadzika 5668,78 PLN jest obecnie najtańszą na rynku

Wniosek:
    A może marże na oprogramowaniu jednak rosną tzn ta połowa przychodów wkońcu znowu zacznie zarabiać
  • Re: Oprogramowanie marże rosną :) Autor: ~violetta [89.76.177.*]
    Może wiadomo juz jaki jest zysk na koniec roku? Bo że zysk bedzie prezio wspominał... Czy ci co robią zakupy wiedza ze jest całkiem niezły i kupują okazyjnie
  • Re: Oprogramowanie marże rosną :) Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]
    Ech sorki tam była zapewne cena netto a tam brutto i wot czary mary :) Czlowiek jak chce zobaczyć za wszelką cenę coś to zobaczy :)
  • Re: Oprogramowanie marże rosną :) Autor: ~leon [78.88.196.*]
    ewidentnie widać że kogoś akcje parzą w paluchy i dzień w dzień obniżają pułap sprzedaży.
    dobralem ze srednia 2,35 okło 1650szt bo okazja mi się zdawało że była a tu lipa,chyba trza kasę gromadzić i czekać na niższą cenę i wtedy dokupować.
  • Re: Oprogramowanie marże rosną :) Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    W zasadzie to nie tylko Nasz problem jesli spadniemy niżej - prawie 1,2 mln skupionych akcji ze średnią 2,40 PLN jest i każdy pkt procentowy niżej to firma traci możliwość sesnsownych akwizycji.
  • Re: Oprogramowanie marże rosną :) Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Uważam że sterowanie kursem w takich malutkich spółeczkach to żaden problem dla chcącego - a chcący to teraz Firma
  • Re: Czapajewo nie syp Autor: ~nowynaprocad [91.212.223.*]
    Czapajewo nie syp akcyjkami :-)
    A tak na poważnie test 2 złotych w przyszłym tygodniu ;-(
  • Re: Czapajewo nie syp Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Faktycznie jestem dużym zagrożeniem bo dalej posiadam troche ponad 14 000 szt. dla kursu ale ja sypałem szczęśliwie sporo wyżej choć i po 2,60 też poszło ale z zyskiem a to nie wstyd ponad 10% :) - teraz bawię się w akcjonariusza po 2 PLN moge nim być myśle- najwyżej ta dywidenda osłodzi mnie moją kleskę tymczasową tj wirtualną bo zamierzam sprzedać swoje akcyjki znacznie wyżej łobojetnie w jakim terminie - może być znowu 3 lata :)
    Korzeń z drużyną ocyganili 1 mln akcji powyżej 3 PLN (ja też) a skup zerzarł tylko 1/4 - troche faktycznie może potrwać zanim mrówy z akcyjek wyskoczą- a wiadomo mrówa jak wyskakuje nie robi podbitek tylko sypie bez opamiętania bo mrówa odrobi gdzie indziej z pewnością :)
    Mrówa wybiera spółki z perspektywami tylko nie pamięta że cena bieżąca/rynkowa zawiera już perspektywy a więc dalej to tylko nie wiadoma
  • Re: Czapajewo nie syp Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]
    No i stałem się mrówa :( zasady wywaliłem w kosmosa - co może spowodować stagnacja plus perspektywa szybkiego zarobku. Jak to mówią nie mów hop człowiek nigdy nie może być pewny tego co uczyni- może to będzie petrol a może jakaś inna wschodząca gwiazda :(
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.