Potwierdzam. Mam dokładnie takie samo odczucie. Jest to oczywiście działanie PRZECIWKO INTERESOM DROBNYCH AKCJONARIUSZY dodatkowo wspierane brakiem jakichkolwiek informacji nt. szlagierowego (mam nadzieję) produktu. Zaniechanie działań nie tylko medialnych ale i operacyjnych wokół Brastera jest świadomym działaniem na niekorzyść spółki. Chętnie bym sobie z panem Prezesem na ten temat porozmawiał.
Popieram.Dołowanie ma jakiś cel.Były informacje o problemach z rozliczeniem dotacji , śmieszne ze to ma firma doradcza jak już to ktoś zauważył.Mam stratę na tym papierze ale poczekam.Realny poziom wzrostu jest wysoki.Pozdrawiam.
Polecam dowiedzieć się u źródła (DGA) jak wygląda sprawa z rozliczeniem dotacji na Brastera (wystarczy wysłać maila z zapytaniem) a także poszperać w internecie w kwestii dynamiki sprzedaży Fastdeala. Trochę wysiłku a pewne sprawy się wam rozjaśnią. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
Ja też "nie ruszam" zakupionych akcji, mam stratę jeszcze nie zrealizowaną. Zamroziłem. Może jeszcze dokupię jak pojawią się wolne środki ale nie zamierzam oddawać ze stratą.
Powiem szczerze że jestem rozczarowany postępowaniem dotyczącym rozliczenia Brastera, brak bieżących informacji n/t rozliczenia, brak harmongramu wprowadzania produktu na rynek. Idzie to jak po grudzie, a firma specjalizuje się w rozliczaniu dotacji, nie wystawiają sobie bynajmniej najlepszej laurki i rozliczenie tego projektu powinno być dla kierownictwa kluczowe choćby ze względu na wizerunek. W takim tempie to chinczycy wypuszczą swojego Brastera w przyszłym roku.
"Zarząd w osobie Pani Anny Olszowej podjął wielokierunkowe działania mające na celu zakończenie rozliczeń z PARP, lecz na razie istotną przeszkodę stanowią braki w dokumentacji będące skutkiem działań poprzedniego Zarządu spółki Braster. Wciąż trwają działania wyjaśniające i korygujące, Zarząd Braster-a ze wsparciem Ekspertów z DGA dąży do finalizacji rozliczeń."
Długo trwa usuwanie tych braków, Pani Olszowy zmieniła stary zarząd w sierpniu 2010. 4 miesiące na usuwanie braków w dokumentacji projektowej to dość długo. Dokumentacja techniczna chyba gra wszak produkt został zarejestrowany.