Wystarczy wzrost pow 24.50 zeby zostala przebita od dołu linia srednioterminowego trendu spadkowego i zacznie sie szansa na wzrostowy.stanie sie to byc moze w ciągu najbliższych kilku dni!
powiem szczerze,ze juz dosyc duzo stracilem na ratowanie na fixingu,ale sam nie mam zamiaru się wciąż poświecać...Sytuacja techniczna wyglada tak ,ze kurs porusza sie w obrębie opadającego trójkąta,którego przecięcie nastąpi za kilka dni.Teoria mówi ,ze kurs musi sie zdecydować-wybicie w górę czy w dół.
sytuacja znacznie sie pogorszyła.Kurs zjechał dzis do wielomiesięcznego dna.Jeśli w najbliższych dniach nie dobije się od tego poziomu,zaczniemy zjeżdżać znacznie niżej...
Dnia 2011-01-18 o godz. 13:49 ~irekal napisał(a):
> mam nadzieje ,ze zapaść spowodowana przez puszczenie
> stoplossow kilka dni temu to było typowe strząśnięcie
> slabych i teraz tylko w gorę!
rok temu zastosowali tą samą zagrywkę. przy dywidendzie na poziomie 2,3 - 2,5 zł, bo takiej mniej więcej można się spodziewać w tym roku, powinniśmy chodzić po 45 zł.
tu mnie Radku zainteresowałeś.....w zeszłym roku była ta sama zagrywka? hmmmmm , ja jestem od lata 2010 r. , całe szczęście że nie ustawiłem stop losa, .......kupiłem po 23,5x ...........ciekawa ta pakietówka po 33 ,00zł...............
Dnia 2011-01-18 o godz. 15:16 ~j.w. napisał(a):
> tu mnie Radku zainteresowałeś.....w zeszłym roku była ta
> sama zagrywka? hmmmmm , ja jestem od lata 2010 r.
> , całe szczęście że nie ustawiłem stop losa,
> .......kupiłem po 23,5x ...........ciekawa ta pakietówka
> po 33 ,00zł...............
Popatrz sobie na wykres i kiedy zaczął się okres zamknięty w tamtym roku. Najpierw zjazd w styczniu, potem zbieranie, zjazd i zbieranie od połowy do końca marca do 30 zł.
novita 41k
jedna grupa
poczztylion 302k
Piczak 663k
synuś 42k
mamusia 68k
druga grupa
Lentex 800k
były prezes 110k
pakiet koszalinski 125 k ( nie wiadomo w czyich obecnie rekach)
razem 2151 z 2500
tyle juz sie meldowało a w spisie nie ma Moski