• Przemyslenie Autor: ~Tolo [83.3.245.*]
    Myślę że podbitka do 70 gr potem nabycie praw poboru 70 +10+10 =90 gr po od cieciu akcja spada na 30 gr . Oczywiście nie będzie notowanie prawo poboru co zmusi posiadaczy do objęcia emisji ( tak jak to było z ostatnia emisją)
    PS . Do dziś nie ma scalenia poprzedniej emisji .Potem info o skupie własnym itd w koło
    Brawo . W latach 90 było coś podobnego nazywało się łańcuszkiem św Antoniego .Dziś mamy wersje nowoczesną w majestacie prawa .
  • Re: Przemyslenie Autor: ~dragonek43 [89.76.19.*]
    prawie ...tylko nie bedzie zadnej podbitki .... sama emisja pp , patro zgarnei kase skupi akcje innych ekosyfow (fon ecko albo jakis innych gownien ) i tak sie zakonczy zabawa
  • Re: Przemyslenie Autor: ~xxl [81.219.121.*]
    Panowie i Panie, czy nie przeraża was to co tu się może w niedługim czasie wydarzyć? Coraz bardziej zaczynam sobie zadawać pytanie, czy mozliwe będzie jeszcze odzyskanie kasy utopionej w fonsyfie. Mam tego trochę powyżej 1,2 cena sprzed pp. Macie jakieś swoje strategie co dalej z tym począć? Pzdr
  • Re: Przemyslenie Autor: ~rupi [83.7.104.*]
    Dnia 2011-01-03 o godz. 22:15 ~xxl napisał(a):
    > Panowie i Panie, czy nie przeraża was to co tu się może w
    > niedługim czasie wydarzyć? Coraz bardziej zaczynam sobie
    > zadawać pytanie, czy mozliwe będzie jeszcze odzyskanie kasy
    > utopionej w fonsyfie. Mam tego trochę powyżej 1,2 cena
    > sprzed pp. Macie jakieś swoje strategie co dalej z tym
    > począć? Pzdr
    Witam.Co się może stać?Myśle ,żę nawet po 10gr będzie można"TO "nabyć.Obym się mylił.
  • Re: Przemyslenie Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Jak poleciał Foneco na 55 gr to jeszcze wierzyłem. Teraz to już mam dość Patrowicza i jego zagrywek. Osobiście muszę przynać że granie na spółkach tego pana nie ma sensu... Jak na razie trzymam papier i czekam na PDA. Moja średnia wraz z PDA to 46 gr (50000 akcji).
  • Re: Przemyslenie Autor: ~oset [87.105.53.*]
    Ja zostałem na 0,53 i pieprze dalej nie uśredniam.Napewno nie obejmę nowej emisji,chocbym miał odda ze stratą(:
  • Re: Przemyslenie Autor: ~rupi [83.7.84.*]
    Może duża inwestycja się szykuje i potrzebują kasy, przez to nowe PP.Komunikat taki napewno by TO ruszył w góre, a w tej chwili Patro kupuje po 0,37-,0,39,by spylić w marcu przed przyznaniem pp dwa razy drożej .Sam nie wiem co robić a mam sporo tego gówna.
  • Re: Przemyslenie Autor: ~fisz/ [188.33.245.*]
    kiedy beda wyniki finansowe za poprzedni rok?
  • Re: Przemyslenie Autor: ~rupi [83.7.84.*]
    Dnia 2011-01-04 o godz. 11:00 ~fisz/ napisał(a):
    > kiedy beda wyniki finansowe za poprzedni rok?
    Przeglądałem poprzednie kwartały to zawsze po 15 napoczątku nowego kwartału.
  • Re: Przemyslenie Autor: ~mateo1979 [84.10.246.*]
    w dokumencie informacyjnym napisali ze bedzie 10 mln zł netto zysku w 2010 roku. poniewaz nie opublikowali do konca roku informacji o zmianie prognozy zysku powinni tyle wypracowac.
  • Re: Przemyslenie Autor: ~finerrrr [163.244.62.*]
    jutro jedziemy na plus. tu sie bedzie jeszcze duzo dzialo, zobaczycie!!
  • Re: Przemyslenie Autor: ~xxl [77.254.144.*]
    jasne, tyle ile na ATS. Tam to zgroza, że żal patrzeć jak oskubali naiwnych. Nie chcę krakać, ale obawiam się, że tu może być podobnie. Łańcuszek św. Antoniego dokłada kolejne paciorki.
  • Re: Przemyslenie Autor: ~mateo [84.10.246.*]
    czas pokaże, tylko obawiam się że akcjonariusze ATE zostali ubrani w akcje właśnie przez Foneco. Atlanis pożyczył komuś kto bez wątpienia wywalił te 11,3 mln akcji w rynek. Do 15 stycznia br. muszą oddać Atlantisowi te akcje. Skąd je wezmą? Może kupią od Fonecko, skupowanie na rynku chyba nie ma sensu?
  • Re: Przemyslenie Autor: ~spokojny [89.76.36.*]
    Foneco jest w pewnym sensie sprzeżony z ATS, więc jeśli będzie dołek na ATS to i Foneco to odczuje na swoim wyniku. Myślę jednak, że tak nie bedzie bo towarzystwo naprawdę jeszcze mało tego papiera sprzedało. Dużo za mało....
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.