Myślę że podbitka do 70 gr potem nabycie praw poboru 70 +10+10 =90 gr po od cieciu akcja spada na 30 gr . Oczywiście nie będzie notowanie prawo poboru co zmusi posiadaczy do objęcia emisji ( tak jak to było z ostatnia emisją)
PS . Do dziś nie ma scalenia poprzedniej emisji .Potem info o skupie własnym itd w koło
Brawo . W latach 90 było coś podobnego nazywało się łańcuszkiem św Antoniego .Dziś mamy wersje nowoczesną w majestacie prawa .
prawie ...tylko nie bedzie zadnej podbitki .... sama emisja pp , patro zgarnei kase skupi akcje innych ekosyfow (fon ecko albo jakis innych gownien ) i tak sie zakonczy zabawa
Panowie i Panie, czy nie przeraża was to co tu się może w niedługim czasie wydarzyć? Coraz bardziej zaczynam sobie zadawać pytanie, czy mozliwe będzie jeszcze odzyskanie kasy utopionej w fonsyfie. Mam tego trochę powyżej 1,2 cena sprzed pp. Macie jakieś swoje strategie co dalej z tym począć? Pzdr
Dnia 2011-01-03 o godz. 22:15 ~xxl napisał(a):
> Panowie i Panie, czy nie przeraża was to co tu się może w
> niedługim czasie wydarzyć? Coraz bardziej zaczynam sobie
> zadawać pytanie, czy mozliwe będzie jeszcze odzyskanie kasy
> utopionej w fonsyfie. Mam tego trochę powyżej 1,2 cena
> sprzed pp. Macie jakieś swoje strategie co dalej z tym
> począć? Pzdr
Witam.Co się może stać?Myśle ,żę nawet po 10gr będzie można"TO "nabyć.Obym się mylił.
Jak poleciał Foneco na 55 gr to jeszcze wierzyłem. Teraz to już mam dość Patrowicza i jego zagrywek. Osobiście muszę przynać że granie na spółkach tego pana nie ma sensu... Jak na razie trzymam papier i czekam na PDA. Moja średnia wraz z PDA to 46 gr (50000 akcji).
Może duża inwestycja się szykuje i potrzebują kasy, przez to nowe PP.Komunikat taki napewno by TO ruszył w góre, a w tej chwili Patro kupuje po 0,37-,0,39,by spylić w marcu przed przyznaniem pp dwa razy drożej .Sam nie wiem co robić a mam sporo tego gówna.
Dnia 2011-01-04 o godz. 11:00 ~fisz/ napisał(a):
> kiedy beda wyniki finansowe za poprzedni rok?
Przeglądałem poprzednie kwartały to zawsze po 15 napoczątku nowego kwartału.
w dokumencie informacyjnym napisali ze bedzie 10 mln zł netto zysku w 2010 roku. poniewaz nie opublikowali do konca roku informacji o zmianie prognozy zysku powinni tyle wypracowac.
jasne, tyle ile na ATS. Tam to zgroza, że żal patrzeć jak oskubali naiwnych. Nie chcę krakać, ale obawiam się, że tu może być podobnie. Łańcuszek św. Antoniego dokłada kolejne paciorki.
czas pokaże, tylko obawiam się że akcjonariusze ATE zostali ubrani w akcje właśnie przez Foneco. Atlanis pożyczył komuś kto bez wątpienia wywalił te 11,3 mln akcji w rynek. Do 15 stycznia br. muszą oddać Atlantisowi te akcje. Skąd je wezmą? Może kupią od Fonecko, skupowanie na rynku chyba nie ma sensu?
Foneco jest w pewnym sensie sprzeżony z ATS, więc jeśli będzie dołek na ATS to i Foneco to odczuje na swoim wyniku. Myślę jednak, że tak nie bedzie bo towarzystwo naprawdę jeszcze mało tego papiera sprzedało. Dużo za mało....