To żenujące jak można tak łatwo zmanipulowac wycenę akcji spółki BBI Capital. Obecna wycena giełdowa ociera sie o historyczne minima cenowe, które w szczycie kryzysu w lutym 2009 roku wynosiły 1,40 zł. Od tej pory wszystkie spółki odbiły jak grzyby po deszczu, a na BBI Capitalu docieramy ponownie do tego pulapu. Przy tej cenie, to tylko kupować walory BBI Capitala. Taka okazja może się szybko już nie powtórzyć. Tym bardziej, iż fundamenty spółki sa dobre i stabilne.
Eddie jestem wszędzie co dotyczy BBC, dokładają i sami to odkupują licząc a to że w końcu puszczą nam nerwy i dołożymy im nasze kilkadziesiąt tysięcy. Takiego wała ja swoich nie oddam, a jeszcze dokupię, w nowym roku do gry wejdą fundusze które przetasują spółki na 2011r. Myślę że zmiana trendu już blisko.
bądźmy realistami, ktoś celowo dołuje (może w celu przejęcia za śmieszną cenę) a to oznacza, że nie ma szans na jakiekolwiek wzrosty, i nie ma tu znaczenia, że jest to niezgodne z prawem bo przy naszym KNF'ie każdy duży tak może, niestety papier skazany raczej na porażkę, pozdr.
Trend spadkowy ma się dobrze, obroty wysokie. Co tu dużo filozofowac czy ktos manipuluje kursem czy nie, ktoś nam robi prezent, dlaczego? tego sie chyba nigdy nie dowiemy. Kupować!
Dnia 2010-12-31 o godz. 12:57 ~fox napisał(a):
> Trend spadkowy ma się dobrze, obroty wysokie. Co tu dużo
> filozofowac czy ktos manipuluje kursem czy nie, ktoś nam
> robi prezent, dlaczego? tego sie chyba nigdy nie dowiemy.
> Kupować!
obroty świadczą o tym że coś się niebawem wydarzy. Tylko dobierać, a niech sobie manipuluja