Trzeba naprawdę być odważnym aby po tych informacjach,w końcówce roku gdy wiadomo,że początek stycznia zawsze był nurkujący,aby wchodzić szczególnie w tę spółkę.Niech się wyklaruje wtedy wejdę.A Wy jeżeli chcecie eksperymentować to proszę bardzo,będę obserwować.
rozumiem że jesteś bez akcji.....a efekt stycznia masz rację na początku roku szpitale dostają kasę więc oddaja pożyczone pieniądze więc to jest faktycznie dobry powód do wywalenia akcji. 2 PDA jest tylko 1,7 mln więc i tylez samo będzie akcji więc KTO odda Ci jakąś większą ilość?? No chyba że jesteś jakimś piskorzem bo nawet nie leszczem i liczysz na 500szt to rozumiem
nikogo nie namawiam do sprzedazy by tanio kupic tylko pisze ze jezeli takie info jakie bylo podane jest zle to czekam na takich co dzis sprzedadza jesli nie potrafia czytac ze zrozumieniem
do pozna w nocy przeanalizowalem sobie dzialalnosc w ktorej porusza sie Remedis i trzeba przyznac ze na Polskie realia to dobry by nie napisac bardzo dobry interes w przypadku Remedisa jest spory potencjal do wzrostuw
MW trade mysle ze magia nazwiska na tamtej spolce bo napewno to tez mialo duzy wplyw na wzrosty powoli dobiega do konca i dlatego lepsza inwestycja na 2011 rok jak dla mnie bedzie Remedis
Dnia 2010-12-31 o godz. 08:44 ~do fly napisał(a):
> do pozna w nocy przeanalizowalem sobie dzialalnosc w ktorej
> porusza sie Remedis i trzeba przyznac ze na Polskie realia
> to dobry by nie napisac bardzo dobry interes w przypadku
> Remedisa jest spory potencjal do wzrostuw
MW trade mysle
> ze magia nazwiska na tamtej spolce bo napewno to tez mialo
> duzy wplyw na wzrosty powoli dobiega do konca i dlatego
> lepsza inwestycja na 2011 rok jak dla mnie bedzie Remedis
wkradl sie oczywisty blad pisarski (wzrostuw) powinno byc WZROSTOW
http://stooq.com/q/?s=nasdaq100&d=20101230&c=10y&t=l&a=lg&b=0
Proszę przeanalizować na 10-letnim Nasdaq 100.Prawie zawsze na początku stycznia były spadki z wiadomych powodów,to dlatego obawiam się,że przez pierwszą dekadę stycznie może to się powtórzyć.Co do ilości jakie miałem (sprzedałem po +- 0,98 zł) to napewno nie 500 sztuk,bo gdyby tylko tyle chciałbym kupić to napewno nie miałbym obaw obecnie (nie żartuj to mała kwota).
widac że akcjonariat świadomy tego co posiada przypominamze dzis sesja krótsza w przyszłym tygodniu tylko 4 dni handelku a do połowy styczni abędzie info kiedy walne i dla kogo nowe akcje z lock upem. Zycze powodzenia w kupowaniu ponizej złotówki. A pozostałym szcześliwego Nowego Roku i super trafnych inwestycji w 201, a obecnym akcjonariuszom REMEDISKA tego aby patrzyli ze spokojem na skarb który posiadaja w portfelu i trochę wytrwałości a spółka, poprzez kurs akcji, odwdzieczy się za to z nawiązką.
przeciez info nie bylo zle co tu duzo ukrywac ja tez na duzy spadek nie licze i nie liczylem mimo to probowac trzeba ale widze ze raczej nic z tego nie bedzie
Tutaj widać że drobnica już się wysypała i raczej jakieś złe info by spowodowało spadek na co sie nie zanosi .A te ilości akcji to chyba jakieś niedobitki. Co do efektu stycznia to tylko zależy od tego w czyich rękach są akcje a raczej w rękach stada nie są
Udało się! 5000 szt. po 1.17 zł / 5000 szt. po 1,20 zł. / 10000 szt. po 1.27 zł.W dogrywce 1418 i 2166 szt. po 1.24 zł-razem 23 584 sztuki.Więcej niestety nie dało rady.Przepraszam za to co pisałem na początku sesji ale chciałem trochę wystraszyć leszczy aby tanio kupić ale widać ich nie było.Osobiście żałuję,że sprzedałem dużo wcześniej po +- 0.98 zł a kupione miałem na widłach za 0,77 zł.Teraz dole i niedole będę przeżywał razem z Wami.Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
to widze, ze wszyscy aktywni mamy z dobre 20% papieru, jak nie wiecej... i to pewnie nie na sprzedaż w najblizszym czasie... oby chetnych do wywalania bylo coraz mniej, bo do kupna nie brakuje.
do siego roku!